Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,13:16:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3756 0,18
EURO
34,9900 0,21
ALTIN
2.325,96 0,24
BİTCOİN
$69.838 1,12
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
06 Temmuz 2017 - 12:04
06 Temmuz 2017 - 12:042 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

MÜSİAD'dan üyelere ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri MÜSİAD Sakarya üyelerini ziyaret etti.

MÜSİAD'dan üyelere ziyaret
Toprak Turizm


MÜSİAD Sakarya, yönetim kurulu toplantıları akabinde her hafta düzenli olarak üyelerini iş alanlarında ziyaret ediyor.
Bu kapsamda bu hafta MEB Doğuş Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yahya Yorgun ve Işık Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Işıklı iş yerlerinde ziyaret edilirken, FONTEK Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çelik geçirdiği ameliyat sebebiyle evinde geçmiş olsun ziyaretin de bulunuldu.

Yapılan ziyaretlere MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun’un yanı sıra Şube Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Şube Başkan Yardımcıları Zafer Boz, Mustafa Gavasoğlu, Bütçe ve Mali İşler Komisyon Başkanı Semih Gülşan, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Üye İlişkileri Komisyon Başkanı Kadir Tecelli, Gençlik Kurulu Başkanı Uğur Çarboğa ve Şube Müdürü Emre Ozan katıldı.

Coşkun: “MÜSİAD üyeleri ile büyüyor”

Farklı sektörlerde ve iş alanlarında birçok üyeye sahip olduklarını belirten MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, “Sakarya sanayi ve yatırım alanında büyük bir pazara sahip. MÜSİAD Sakarya olarak bu pazar içerisinde bulunan farklı sektörlerden birçok üyemizin bulunması bize güç veriyor. Biz de MÜSİAD Sakarya olarak her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz üye ziyaretlerimiz ile sektör içerisindeki sorunlarında onları dinleyip, üyelerimize onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Bu ziyaretler vesilesi ile MÜSİAD olarak üyelerimizin öneri ve talepleri doğrultusun da kendimize bir yol haritası belirleyip o yol üzerin de ilerliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç