29 Nisan 2024|Pazartesi,19:57:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,3720 0,20
EURO
34,7934 0,15
ALTIN
2.438,40 0,01
BİTCOİN
$62.874 1,09
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
15 Nisan 2024 - 10:59
15 Nisan 2024 - 10:593 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

SATSO'da üyeler Etiketsiz Ürün Satışı konusunda bilgilendiriliyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu sahaya çıkarak SATSO üyesi ticaret erbaplarına ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

SATSO'da üyeler Etiketsiz Ürün Satışı konusunda bilgilendiriliyor
Toprak Turizm


ticaret AR-GE Komisyonu Üyeleri, Sakarya ticaret İl Müdürü Emre Atmaca ile Çark Caddesi Esnaf ve İş Adamları Derneği (CADDER) Başkanı Yaşar Yıldırım’ın da katılımıyla Sakarya’da ticaret ve alışverişin en yoğun gerçekleştiği lokasyonların başında gelen Çark Caddesi’ndeki satso üyelerini ziyaret ettiler.

İşletmelere etiketsiz ürün satışına yönelik uygulanan cezai işlemelerle ilgili işletme sahiplerini bilgilendirdiler.

Özellikle son dönemlerde şikayetlerinin en yoğun gerçekleştiği “etiketsiz ürün satışı” konusunda ticaret erbaplarını bilgilendiren heyet, ayrıca işletme sahiplerinin de sorun ve beklentilerini dinleyerek not aldı.

Ziyaret hakkında bilgi veren ve değerlendirmede bulunan ticaret AR-GE Komisyonu Doğal Üyesi Behlül Bayrak; “satso ticaret AR-GE Komisyonu olarak ticaret erbabının sorun ve sıkıntılarını çözmek, ticari faaliyetlerinin canlanmasına, şehir bütünlüğü çerçevesinde rekabet eşitliğinin sağlanmasına ve üyelerimizi bilgilendirmeye yönelik çalışmalar düzenliyoruz.

Bu sorumlulukla üyelerimizi sık sık işyerlerinde ziyaret ediyor, birebir iletişim kurmaya gayret ediyoruz. Çünkü üyelerimizin beklenti, istek ve sorunlarını samimi iletişimle karşılamaya, tüm gayretle yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz.

Komisyonumuzun doğal üyesi olan Sakarya ticaret İl Müdürümüz Emre Atmaca, CADDER Başkanı Yaşar Yıldırım ve komisyon üyelerimiz ile birlikte Çark Caddesi’nde bulunan satso üyelerine özellikle "etiketsiz ürün satışı" konusunda bilgilendirme yaptık.

Çünkü cezai uygulamalar devreye girdiğinde işletme sahipleri oldukça mağdur oluyor. Etiket konusundaki ufak bir aksaklık ciddi maddi kayıplara sebep olabiliyor. Biz de üyelerimizin bu şekilde sıkıntı yaşamamaları cezai yaptırımlardan korunması adına cezalar hakkında bilgilendirme yaptık. Etiketsiz ürün satışındaki yaptırımlar işletme ve tüketici arasındaki güveni de tesis etmek adına önemli.

Biz tüketicilerimizin de güvenle alışverişlerini gerçekleştirebilmesi gayreti içinde bulunduk.

"Bilgi, eğitim ve uygulama" olan mottomuzu tüm üyelerimiz ve paydaşlarımızla sahada yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz. ticaret AR-GE Komisyonu olarak Odamızın ticaret ile iştigal olan üyelerinin kanun koyucular tarafından yeni çıkan yasalar ve yaptırımların cezai işlemlerle sonuçlanmaması adına sahada olmaya devam edecek; ticaretin sağlıklı şekilde işlemesi ve mağduriyet yaşanmaması adına sorumluluk bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç