19 Nisan 2024|Cuma,19:05:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5862 0,34
EURO
34,8118 0,23
ALTIN
2.506,32 0,88
BİTCOİN
$64.459 1,39
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
09 Temmuz 2017 - 08:59
09 Temmuz 2017 - 08:596 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
6 dakika da okunur
0 yorum

Bomba transfer açıklamaları

Sakaryaspor Yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Gürses, transfer gelişmeleri başta olmak üzere Sakaryaspor’da yaşanan gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı.

Bomba transfer açıklamaları
Yön Bul Akademi


Başkan İsmail Gürses, Basın Sözcüsü Cem Gün ve Başkanvekili Ramazan Sezer bugün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın Sözcüsü Cem Gün, geçen sezon aynı görevi üstlenen Erkan Pizrenli’ye teşekkür ederek sözlerine başladı ve şöyle konuştu: “Sakaryaspor’un bu sezon hedefi 1.Lig’e yükselmektir. Bunun içinde güzel çalışmalar yapılıyor. İnşallah taraftarımıza iyi bir takım izlettireceğiz.”

ALTYAPIYA ELEŞTİRİ

Başkan İsmail Gürses sohbet toplantısında Sakaryaspor’da yaşanan tüm gelişmelerle ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Sözlerine altyapı ile başlayan Gürses, altyapıdaki çalışmadan memnun olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Gürses, “Altyapıdan 5 senedir kim çıkmış? Mevcutlar içinden para alıp satacağımız oyuncu var mı? Kimseyi istemiyorlar, aracı da yok. Burak falan yazılıyor. Kimsenin istediği yok. Altyapımız kötü. Şuan da öncelikli hedef şampiyonluk ve bir üst lige çıkmak” dedi.

TRANSFERDE TİTİZİZ

Sakaryaspor’a kaliteli transferler yapıldığının altını çizen Başkan Gürses, “Aldığımız 5 arkadaştan bir tek Sezer Badur hariç en az 6-7 kez çıplak gözle izlenen arkadaşlar. Transfer komitemizin isteği doğrultusunda yapılan transferler. Sakaryaspor bu sezon transferlerini kendi belirlediği şablon üzerinden yapıyor. Her şey planlı bir şekilde gidiyor” dedi.

KEYİFLİ BİR TAKIM

Bu sezon çok yönlü oyuncuların transfer edildiğinin altını çizen Gürses çok keyifli bir Sakaryaspor izleyeceklerini söyledi. Gürses, “Forvette Coşkun var, Mümin var, Cem Ekinci diye bize göre muhteşem bir futbolcu aldık. Hem sağda hem solda da oynayabiliyor. Joker gibi. Aldığımız forvetlerin bir özelliği de ters ayaklı olmaları. Ramazan Çevik, Burak Taşdemir vs… Bu sezon çok keyifli Sakaryaspor izleyeceğiz” dedi.

KOMBİNELER 15 TEMMUZ’DA

Kombinelerin önümüzdeki hafta satışa çıkacağını tekrarlayan Gürses, “Kombineler 15 Temmuz itibariyle satışa çıkarılacak. Geçen sene 1100 tane kombine satmıştık. İnşallah bu sene daha yükseğe çıkabiliriz. En düşük bilet fiyatı 115 TL, en yüksek fiyat da 750 TL olacak. Biz internet üzerinden de bilet satmak istiyoruz. Ama yeni statta buna uygun bir sistem kuramıyorlar. Seneye zaten e-bilet sistemi mecburi olacak. Seneye yine stadı kırıp döküp sistemi yapacaklar. Hedefimiz 12 yaşından küçük çocukların annesi veya babası ile birlikte 1 biletle maçlara girip müsabakaları izlemesi. Böyle bir uygulama yapacağız” şeklinde konuştu.

GÖZTEPE’Yİ İSTİYORUM

Sezon açılışında Göztepe’yi istediğini belirten Başkan Gürses, “Sezon açılışı ile alakalı benim isteğim Göztepe ile maç oynamak. Ama onların ligleri başlamış oluyor. Program uyar mı uymaz mı bilemiyorum. Cumhurbaşkanımızın sözü vardı. Yeni stat açılışında olup futbol oynayacaktı. Eğer böyle bir gelişme olursa güzel bir açılış programı olur” dedi.  

FERHAT YARIN GELİYOR

Sakaryaspor’un gurbetçi kalecisi Ferhat Kaya yarın ilimize gelecek. Yarın akşam ilimizde olması beklenen Ferhat için pazartesi imza töreni düzenlenecek.  Başkan Gürses, “Kale konusunda bir hamlemiz daha var. Ferhat yarın akşam gelecek. Büyük ihtimalle anlaşacağız. Daha önce Ercüment’i almıştık. İkisi arasında güzel bir rekabet olacaktır. Hüseyin’in geleceği ile ilgili olarak teknik heyetin raporuna göre hareket edeceğiz” dedi.

‘SALİH ZAFER’İ BEKLİYORUZ’

Takıma bir stoper transferi yapacaklarını belirten Gürses, Salih Zafer Kurşunlu’yu beklediklerini ifade etti. Gürses,  “Bir stoper alacağız. Salih Zafer Kurşunlu çok istediğimiz bir oyuncu. Bizim listemizde ilk sıradaki isim Salih'ti. Olmamıştı, anlaşamamıştık ama sonradan bir takım gelişmeler oldu. Salih'in kulübü Gümüşhane ile bonservis sorunu var. Bonservisini çözdüğü takdirde Salih Zafer bizimle olacak. Görünen o ki gol yememek çok önemli. İstanbulspor topu topu 46 golle şampiyon oldu. Mevcut oyuncular da artık daha çok çalışacak” dedi.

‘SEMİH GELMEK İSTİYOR AMA…’

Başkan İsmail Gürses, Semih Şentürk’ün transferi ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Gürses, “Semih ile görüşüyoruz sürekli. O bizden 'Gel' dememizi bekliyor. İsim olarak büyük isim. Acaba bize faydası olabilir mi? İşin burasındayız. Semih'e bugün buraya gel desem hemen gelecek. Tabi 2. Lige uyum sağlar mı o da var. Ferhat'ın da kalitesini kimse tartışamaz ama 3. Lige uyum sağlayamadı. Semih'te de aynı durum olabilir mi bilemiyorum. Semih’i alırsak forvetten bir oyuncuyu göndermek zorunda kalırız” dedi.

‘BURAK TAŞDEMİR’LE ANLAŞTIK’

Sakaryaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Muhammet Burak Taşdemir transferinde de ufak pürüzlerin kaldığının altını çizen Başkan Gürses, “Burak Taşdemir’i bedavaya alıyorduk, basında çıkan haberlerin ardından 50 bin TL para talep etti. Çözülmesi gereken sorunlar var transfer konusunda. Burak’ı çözeceğiz” dedi.

ONUR GÜNEY GÜNDEMİMİZDE

Elazığspor’un sol beki Onur Güney ile temas halinde olduklarını söyleyen Başkan Gürses, “Onur listemizde olan bir oyuncu. Görüşmemiz oldu. Şuan için beklemedeyiz. İlerleyen günlerde ne olur bilemem” dedi.

GÖZLER BEYKAN VE YASİR’DE

Sakaryaspor Yönetimi Fenerbahçe’nin iki genç yıldızı Beykan Şimşek ve Yasir Subaşı’ndan haber bekliyor. Beykan ve Yasir transferleri yarın netlik kazanacak.  Başkan İsmail Gürses, “Beykan ile bir görüşmemiz oldu. Yasir’le de görüştük. Şuan iki futbolcu ile de büyük ölçüde anlaştık. Bizden süre istediler. Pazartesi’ye kadar bekleyeceğiz” dedi. Beykan’ı Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da istediği ancak genç sol açık oyuncusunun oynayabilecek bir takıma gitmek istediği belirtildi.   

Yenihaber

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç