24 Nisan 2024|Çarşamba,16:48:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5153 0,10
EURO
34,8139 0,15
ALTIN
2.426,22 0,16
BİTCOİN
$66.189 0,38
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
11 Temmuz 2017 - 11:50
11 Temmuz 2017 - 11:504 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Sakaryalıların cesareti tüm takdirlerin üzerindedir

15 Temmuz’da işgale uğrayan tek Valilik olan Sakarya Valiliği’ni Sakaryalılar adına ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Temennimiz ülkemizin bir daha böyle hain bir kalkışmaya uğramamasıdır” dedi. Vali Balkanlıoğlu ise, “Sakaryalıların kendilerine doğrultan silahlara karşı göğüslerini siper etmeleri her türlü takdirin üzerindedir” diye konuştu.

Sakaryalıların cesareti tüm takdirlerin üzerindedir
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde işgale uğrayan Sakarya Valiliği’ni ziyaret etti. Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyarette Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SESOB Başkanı Hasan Alişan, MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun, TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Vali yardımcıları, İlçe belediye başkanları, STK temsilcileri, gaziler, emniyet ve jandarma mensupları yer aldı.

15 Temmuz’u unutmayacağız

Başkan Toçoğlu, “15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında işgal edilen ve vatandaşlarımız tarafından isgalcilerin elinden kurtarılan Sakarya Valiliğimizde, hemşehrilerimizin duygularını ifade etmek ve teşekkürlerimizi arz etmek için buradayız. Gerçekten de o gecenin kanlı safahatlarında Türkiye'de bir ilk olarak Sakarya Valiliği işgal edilmeye kalkışıldı. Ancak hem bölgemizdeki hem de şehir merkezindeki vatandaşlarımızın katkıları ile Valiliğimiz kısa sürede o hainlerden temizlenmiş oldu. Sivil Toplum Kuruluşları, milletvekillerimiz, rektörümüz ve diğer katılımcılarla birlikte sizin şahsınızda hemşehrilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. Temennimiz bir daha ülkemizin böyle hain bir kalkışmaya uğramamasıdır. Bunun için böyle günleri hiçbir zaman unutmayacağız ve gerekli çalışmaları yaparak gerekli tedbirleri alacağız” diye konuştu.

Vatandaşların cesareti her türlü takdirin üzerindedir

Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sakarya Valisi olarak atandığımda şu odanın gazilik unvanına sahip olduğunu duymuştum. Hatırlatılınca büyük bir vebalin ve sorumluluğun üzerimde olduğunu hissettim. Çünkü burası milli iradeyi gasp etmek isteyen yağmacılar tarafından işgal edilmiş ve 1 buçuk saat kadar bu makamları kirli elleriyle kirletmeye çalışmışlar. Dönemin valisi ve Sakaryalı vatansever kardeşlerimizin buraya gelmesi ve valiliğimiz işgalcilerden kurtarması, kendilerine doğrultan silahlara karşı göğüslerini siper etmeleri her türlü takdirin üzerindedir. Bunu çok az insan yapabilir. Ateş etmekten çekinmeyen darbeciler onlarca insanımızı burada yaralamış. Bayrağımız gönderden inmesin, ulusal bütünlüğümüz tehlikeye düşmesin, milli iradeye sahip çıkalım, seçilmiş insanlarımıza sahip çıkalım diye bu insanlar burada kendilerini ortaya koymuşlar. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim başka acılar göstermesin. Hainlere de fırsat vermesin. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na, Sakarya halkını temsilen milletvekillerimiz, STK temsilcilerimiz ve gazilerimizle birlikte Valiliğimize yaptıkları anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şehitlik ziyaretleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü programları kapsamında protokol mensupları Serdivan Şehitliği’ni ziyaret etti. Yorgalar Şehitliği’nin ardından Hanlı Şehit Mezarlığı’nda 16 Temmuz’da şehit olan Serdar Gökbayrak’ın kabri de ziyaret edildi. Daha sonra protokol üyeleri Mardin Derik’te saldırıya uğrayarak şehit olan Muhammet Fatih Safitürk’ün kabrini ziyaret etti. Şehitliklerde Kur-an’ı Kerim okundu, dualar edildi. Şehitlik ziyaretlerinde AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Albay Emin Dursun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, STK temsilcileri ve vatandaşlar da yer aldı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç