26 Nisan 2024|Cuma,19:03:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4787 0,02
EURO
34,7458 0,65
ALTIN
2.438,69 0,10
BİTCOİN
$63.493 0,87
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
13 Temmuz 2017 - 09:22
13 Temmuz 2017 - 09:223 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Pet Shop Ürünlerinin Online Alışveriş Marketi: Petzimo.com

Pet Shop Ürünlerinin Online Alışveriş Marketi: Petzimo.com
MARMARA GÖZ


Online pet shop mağazası Petzimo.com’da kedi ve köpek mamaları, kedi ve köpek tasması çeşitleri, kene ve parazit koruma ürünleri, taşıyıcılar ve yatak çeşitleri, mama ve su kapları, kediler için tırmalama tahtaları, köpekler için eğitim ürünleri gibi birçok pet shop ürünü bulunuyor. Petzimo sayesinde evcil hayvan sahipleri, evcil hayvanlarının ihtiyacı olan birçok ürünü hızlı bir şekilde satın alabiliyor.

 

Birçok kaliteli pet shop ürün markasını web sitesine taşıyan Petzimo.com’da; Proplan kedi maması ve , kedi ve köpek bakım ürünleri, evcil hayvanlar için aksesuarlar, kuş kafesleri ve birçok pet shop malzemesi satın alınabiliyor. Güvenilir ve hızlı hizmet vermeye yönelik olarak ticaret hayatına devam eden Petzimo’dan evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

 

Evcil hayvanlar için her türlü kedi maması ve köpek maması çeşidi ve malzemelerinin satın alınabileceği sanal mağazalardan biri olan Petzimo.com’da kedi ve köpek maması fiyatları arasında karşılaştırma yapılabiliyor, mama kapları, temizlik ve pire/parazit koruma ürünleri, taşıyıcılar, kulübe ve yataklar, tasma, köpek oyuncakları, kedi oyuncakları ve aksesuarları, özel kedi ve köpek kapıları kolayca satın alınabiliyor. Petzimo.com sayesinde tüm bu ürünleri adresinizde teslim alabiliyorsunuz.

 

Online pet shop mağazası Petzimo.com’da yer alan tüm ürünleri Petzimo’nun Android ve iOS mobil uygulamalarında da bulabilirsiniz. Mobil uygulamalarda kullanıcı adı ve şifre ile girişi yaptıktan sonra ürünleri “Sepete Ekle” seçeneğine tıklayarak alışveriş sepetine atabilirsiniz. “Sepetim” sayfasındaki “Satın Al” seçeneğine tıklayarak önce adres ekleyip, ardından ödeme seçeneği işaretlendikten sonra, siparişinizi onaylayabilirsiniz. Petzimo mobil uygulamalarındaki ödeme seçenekleriniz, Petzimo.com web sitesindeki alışverişlerde de olduğu gibi online kredi kartı, havale ve kapıda nakit ya da kredi kartı olarak size sunulmaktadır.

 

Evcil hayvanlarınız için en hesaplı ve en kaliteli ürünleri satın almak istiyorsanız, mağazası Petzimo.com web sitesini ziyaret edebilir, cihazınızla uyumlu iOS ya da Android mobil uygulamayı indirebilirsiniz.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç