26 Nisan 2024|Cuma,16:18:15
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4410 0,14
EURO
34,7951 0,51
ALTIN
2.447,15 0,45
BİTCOİN
$63.930 1,23
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
15 Temmuz 2017 - 12:39
15 Temmuz 2017 - 12:393 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

15 Temmuz Destanı Serdivan’da kahramanlarla anıldı

15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin yıl dönümü kapsamında “Heredot Cevdet” tiplemesiyle kalplerde yer edinen Hasan Kaçan, ses sanatçısı Eda Karaytuğ ve kanun ustası Göksel Baktagir ile Serdivan’a misafir oldu.

15 Temmuz Destanı Serdivan’da kahramanlarla anıldı
Toprak Turizm


Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’ne düzenlenen “Heredot Cevdet’le 15 Temmuz Kahramanlık Hikayeleri” programına Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, STK temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, 15 Temmuz gazileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu Milletin Feraseti Darbeyi Bertaraf Etmiştir

Program öncesi A Haber canlı yayınına katılarak 15 Temmuz gecesi Sakarya ve Serdivan’da yaşananlar hakkında açıklamalarda bulunan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “O gün ülke genelinde valilik binası işgal edilmek istenen ilk vilayet Sakarya’dır. Bu girişim, milletin feraseti, vatan, millet ve bayrak sevgisi ve sayın cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğiyle halkı meydanlara çağırması ile bertaraf edilmiştir.” dedi.

Darbeye Darbe Yapan Millet

15 Temmuz gecesi tankları, tüfekleri durduran milli irade hafızalardaki tazeliğini muhafaza ederken o geceye tanıklık eden tarihi fotoğraflar da program öncesi bir kez daha sergilenerek darbeye darbe yapan milletle buluştu.

Bir Çağrısıyla Ne Kadar Büyük Bir Lider Olduğunu Göstermiştir

Hainlerin yapmış olduğu darbe girişimini hafife alarak küçümseye çalışanlara karşı böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan Alemdar, “15 Temmuz sıradan bir darbe girişimi değil. 15 Temmuz bugüne kadar bu ülkede yapılmış olan en planlı, en organize darbe girişimidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sadece bu ülkede değil tüm Dünya’da ne kadar büyük bir lider olduğunu bu darbe girişimi esnasındaki bir davetiyle ispat etmiştir. Bu milletin ortaya koymuş olduğu irade tüm dünyaya örnek olmuştur.” dedi.

Biz Buna Şerbetliyiz

A haber canlı yayını sonrası misafirlerle birlikte "Heredot Cevdet'le 15 Temmuz Kahramanlık Hikayeleri" programına katılan Başkan Yusuf Alemdar, Hasan Kaçan'ın kendine özgü üslubu ile seslendirdiği dünden bu güne kahramanlık hikayelerini dinledi.

15 Temmuz gecesi gerçekleşen işgal girişiminin bu toprakları yurt tuttuğumuz günden beri var olan bir şey olduğunu belirten Hasan Kaçan “ Biz buna şerbetliyiz kardeşim.” diyerek darbecilerin bu millet üzerindeki emellerine asla ulaşamayacağını ifade etti.

15 Temmuz’un yanı sıra Miryakefelon, Çanakkale ve Bosna Savaşları’ndaki zaferlere katkısı olan kahramanların yüreklere dokunan hikayelerini kendine has üslubuyla anlatan Hasan Kaçan, satır aralarında sözü Eda Karaytuğ ve Göksel Baktagir’le orkestraya bıraktı.

Sakaryalıları Destan Yazdıkları O Geceye Tekrar Götürdüler

Destanlaşmış türküleri seslendirerek salondakileri duygulandıran ve Sakaryalıları bir yıl önce yazdıkları destana tekrar götüren sanatçılar, bu millet var olduğu sürece kendi içerisinden her zaman kahramanlık edecek liderleri çıkaracağının mesajını verdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç