19 Nisan 2024|Cuma,01:44:43
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5663 0,28
EURO
34,7011 0,09
ALTIN
2.492,62 0,33
BİTCOİN
$63.508 3,19
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
18 Temmuz 2017 - 10:34
18 Temmuz 2017 - 10:342 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

MÜSİAD Sakarya’dan istihdama yüzde 15 destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TUİK) yaptığı son iş gücü istatistiklerini göz önünde bulundurarak Türkiye içerisindeki istihdam hakkında açıklama yaptı.

MÜSİAD Sakarya’dan istihdama yüzde 15 destek
Yön Bul Akademi


 

Türkiye İstatistik Kurumu’nun son yaptığı açıklamayı baza alarak bir değerlendirme yapan MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, “ Türkiye her geçen gün büyüyen ve hep üzerine koyarak istikrarlı bir şekilde değer kazanan bir pazara sahip. Bu Pazar bazında ülkemiz içerisinde sahip olduğu iş gücünü de birleştirince sektör anlamında ciddi bir hareketliliğe ve kalkınmaya şahit oluyoruz. Bu birlikteliğin yankılarını ise her geçen gün daha yakından hissedebiliyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında yakın zamanda önemli olarak vurguladığı ve bir seferberlik haline getirdiği istihdam olayına da MÜSİAD Sakarya olarak ciddiyet ve azimle çalışıp istihdama olan katkımızı %15 boyutlarına taşıdık. Bunun yanı sıra sanayi ve ticarette yaptığımız atılımlar ile beraber gerek iş gücü bazında gerekse ekonomiye yapılan katkılar olarak ciddi bir destek verdik ve vermeye de devam ediyoruz.” Dedi.

Ülkemizin menfaati için çalışıyoruz

Türkiye’de ki ekonomik ve ticari girişimlerde istekli ve azimli olduklarını vurgulayan MUSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, “Bir kez daha vurgulamak isteriz ki yurt içinde ve yurt dışında ticarette, sanayide, ihracatta ülkemizin yararı söz konusu olduğu her alanda MÜSİAD olarak elimizden gelenin de fazlasını yapmak için çalışacağımızı bilmenizi istiyoruz. Ayrıca yine belirtmek isterim ki, bizim gibi azimli ve istikrarlı bir şekilde çalışan Sivil Toplum Kuruluşları ile yine bu amaç ve gaye uğruna el ele verip Türkiye’ye kazandırmak için yapacağımız çalışmalarda gereken adımları atmak için hazırız.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç