Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,11:31:10
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3699 0,16
EURO
34,9564 0,31
ALTIN
2.325,64 0,23
BİTCOİN
$69.820 1,04
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
19 Temmuz 2017 - 09:53
19 Temmuz 2017 - 09:532 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Müteahhitler SATSO’yu ağırladı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetimi Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak’a misafir oldu.

Müteahhitler SATSO’yu ağırladı
Toprak Turizm


Sakarya Müteahhitler Birliği merkezinde gerçekleştirilen ziyarette ülke gündemi, müteahhitlik mesleğinin sorunları, SATSO ile Müteahhitler Birliği hangi ortak projelerde buluşabilir gibi konular konuşuldu.

ORTAK PAYDAMIZ SAKARYA

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak “SATSO bu şehrin en önemli STK’sı. İş dünyası SATSO’nun çatısı altında toplanıyor. Mahmut Kösemusul başkanımızın ziyareti bizleri mutlu etti. Birlikte yapabileceğimiz projeleri, sektörümüzle alakaları sorunları ve çözüm yollarını konuştuk. Ortak paydamız Sakarya ve elbette ülkemiz olunca bir masa etrafında oturup konuşacağımız çok konu oluyor” dedi.

SORUNLAR VE ÇÖZÜMLERİ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, Müteahhitler Birliğine güzel ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek “Müteahhitler birlik olup şehrin kalkınması ve büyümesi için çalışıyor. Burada görev alan arkadaşlarımız aynı zamanda bizim üyelerimiz. Sektörel sorunları ve çözüm yollarını konuştuk. Şehrimiz için hangi ortak projelerde buluşabileceğimizi masaya yatırdık. Güzel bir ziyaret oldu” dedi.

KİMLER KATILDI?

SATSO’nun Müteahhitler Birliğine gerçekleştirdiği ziyarete SATSO’dan; Başkan Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyeleri Nadir Öztürk, Emrullah Terzioğlu, Fatma Aygün Kahya, Genel Sekreter Yiğit Ateş, Müteahhitler Birliği; Başkan Murat Bayrak, Başkan Vekili Murat Kotan, Başkan Yardımcısı Ali Çelik, Başkan Yardımcısı Cengiz Bayar, Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Tok ve Süleyman Baş katıldı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç