03 Haziran 2024|Pazartesi,16:16:26
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 03.06.2024
DOLAR
32,1985 0,11
EURO
34,9576 0,01
ALTIN
2.416,94 0,20
BİTCOİN
$69.612 2,54
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 Soruda Devre Tatil Sözleşmelerine Yönelik Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk4 dakika da okunur
21 Mayıs 2024 - 15:10
21 Mayıs 2024 - 15:102 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir vatandaş meclisi toplanıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın “Vatandaş meclisleri kuracağız” sözüyle açıkladığı meclis, kapılarını açıyor. Başkan Alemdar, “Katılımcı, şeffaf ve kapsayıcı yönetim anlayışımızla vatandaşlarımızı sürece dahil etmek, onların fikir ve önerilerini dinlemek istiyoruz. Bu çatı vatandaşlarımızın gür sesi olacak” dedi.

Büyükşehir vatandaş meclisi toplanıyor
Toprak Turizm


sakarya Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Alemdar, vatandaş meclisi toplantılarının ilkini 27 Mayıs Pazartesi günü yapacaklarını açıkladı. Her fırsatta katılımcı, kapsayıcı ve şeffaf yönetim vurgusu yapan Başkan Alemdar, sakarya’nın tamamına en iyi hizmeti sunmak için vatandaşlarla etkin bir iletişim sürdüreceklerini kaydetti.

Söz vermişti, uygulama başlıyor

Alemdar’ın bir süre önce “Vatandaş meclisleri kuracağız” sözüyle müjdesini verdiği uygulama ile, vatandaşlar talep ve önerilerini paylaşacak, sorunlarına çözümler arayacak. Büyükşehir meclis toplantı salonunda 14.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek ‘Vatandaş Meclisi’nde Başkan Alemdar’ın yanı sıra Büyükşehir bürokratları da hazır bulunacak.

Ortak akılla yönetim

Başkan Alemdar, “Bu çatı vatandaşlarımızın gür sesi olacak” vurgusu yaparak ‘Vatandaş Meclisi’ toplantılarını gerçekleştireceklerini belirtti. Alemdar, “Biz yapılacak her işte istişare etmenin hayrına inanan bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu sebeple bugüne kadar yaptığımız her işi ortak akılla yürüttük. Katılımcı, şeffaf ve kapsayıcı yönetim anlayışımızla vatandaşlarımızı da sürece dahil etmek, şehrimizle ilgili fikir ve önerilerini dinlemek istiyoruz. Bundan sonra vatandaşlar bu mecliste isteklerini gür bir sesle ifade edebilecek” dedi.

Vatandaşlar talep ve önerilerini paylaşacak

Alemdar, vatandaşların hayatını kolaylaştıran, refahına katkı sağlayan adımları bir bir attıklarını ifade ederek, “Gayemiz ve tek meselemiz, bizi bu göreve layık gören vatandaşlarımıza hizmetkar olmaktır. Şehrimize değer katmak, her bir bölgemizi güzelleştirmek için yeni çalışmaların hazırlıklarını sürdürüyoruz.  Şehrimize dair herkesin katkısının çok önemli olduğunu biliyoruz. Şehrimizle ilgili yapıcı her eleştiri ve önerinin değerli olduğuna inanıyoruz. İnşallah vatandaş meclisi buluşmalarımızla da hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dinleyecek, ihtiyaçlara çözümler üreteceğiz” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç