Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:06:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3169 0,20
EURO
35,0926 0,08
ALTIN
2.299,76 0,98
BİTCOİN
$71.475 2,21
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
28 Temmuz 2017 - 09:12
28 Temmuz 2017 - 09:122 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SGC ve AGD Başkanlarından, İsmail Gürses’e tepki

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Başkanı Sezai Matur ve Adapazarı Gazeteciler Derneği (AGD) Başkanı Mustafa Gümüşel, Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses’in Sakarya Halk Gazetesi Spor Müdürü Ömer Gümüşel’e sosyal medyada küfür dolu ifadeyle hakaret etmesine tepki gösterdi.

SGC ve AGD Başkanlarından, İsmail Gürses’e tepki
MARMARA GÖZ


Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Sezai Matur, konuyla ilgili olarak, “Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses’in Sakarya Halk Gazetesi Spor Müdürü Ömer Gümüşel’ün sosyal medyada yaptığı yoruma küfür dolu bir ifadeyle karşılık vermesini üzüntüyle izledik. Bu şehrin takımı olan Sakaryaspor’un başkanlığını üstlenmiş, hukukçu kimliği de olan İsmail Gürses’in bu tavrı kabul edilemez. Daha önce de spor muhabirlerine yönelik benzer bir tavrıyla bilinen Başkan Gürses’in, gece yarısı sosyal medyada yaptığı bu tür çıkışlar, ne kendine, nede Sakaryaspor’a bir fayda sağlar. Lige hazırlanan Sakaryaspor’u çirkin polemiklerle kaybedecek zamanı ve enerjisi yoktur. Kulüp Başkanı İsmail Gürses varsa enerjisini kulübün geleceği için harcamasını ve Ömer Gümüşel’in şahsında Sakarya spor basınından özür dilemesini bekliyoruz” dedi.

“Bütün spor basınından özür dilemelidir”

Mustafa Gümüşel ise, “Sakarya Halk Gazetesi Spor Müdürü Ömer Gümüşel’in sosyal medya üzerinden yaptığı bir yoruma Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses’in ağza alınmayacak bir ifadeyle cevap vermesi Sakarya Medyası ve spor camiası adına utanç vericidir. Sakaryaspor gibi bu şehre mal olmuş bir kulübün başkanlık sıfatını taşıyan İsmail Gürses, bu davranışı ile Sakaryaspor başkanlığını hak etmediğini göstermiştir. En ufak bir eleştiride spor medyasına hakaretler yağdırmayı adeta adet haline getiren Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, Ömer Gümüşel şahsında bütün spor basınından özür dilemelidir. Son çıkışıyla haddini aşan İsmail Gürses özür dilemediği taktirde sarf ettiği bütün o çirkin ifadeler üzerine yapışacak ve Spor basınında o ifadelerle anılacaktır” diyerek tepkisini dile getirdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç