Marmara Göz
15 Mayıs 2024|Çarşamba,22:36:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 15.05.2024
DOLAR
32,2181 0,14
EURO
35,0816 0,29
ALTIN
2.471,72 1,04
BİTCOİN
$65.873 6,94
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
30 Nisan 2024 - 16:43
30 Nisan 2024 - 16:433 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Lazer epilasyonda vücudu yandı

Akyazı'da bir güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptıran kişinin vücudunda yanıklar oluştu. Hastanede adli rapor verilen kişi, epilasyonu yapan merkezden şikayetçi oldu.

Lazer epilasyonda vücudu yandı
Yön Bul Akademi


akyazı'da iddiaya göre, 21 Nisan'da Konuralp Mahallesi'nde bulunan  R... isimli bir güzellik merkezine giden F.G. lazer epilasyon seansına girdi.

Lazer epilasyon yaptıran erkek şahsın kol, bacak, sırt başta olmak üzere vücudunun yüzde 80'inde ikinci derece yanıklar, kabarcıklar ve su toplamalar oluştu.

F.G., hastanedeki doktorun adli rapor vermesi üzerine merkez hakkında şikayetçi oldu.

'ECZANEDEN KREM ALIP SÜRÜN GEÇER' DEDİLER

Yaşadıklarını anlatan F.G; "Dedim ki '7-8 seanstır geliyorum. Tüylerde en ufak bi dökülme olmadı. Ne olacak? acaba' dedim. Sonra atışları yükselttiler. Ben her ne kadar 'canım yanıyor' desemde 'birşey olmaz az dayanın, sonuç alırız' dediler.  Bende canım yanmasına rağmen dayandım.

Ertesi gün bir baktım ki kolumda, bacağımda sırtımda olmak üzere vücudumun genelinde şişlikler kabarmalar su toplamalar oldu. Hemen aradım ilk başta her zaman olduğu gibi telefonu açmadılar. Zaten ne zaman arasam açmıyorlar mesajlarıma dönmüyorlardı. Daha sonra resimlerini çekip attım. Peşine beni aradılar ama çok da umursamadılar ama resimleri görünce onlarda şaşırdı. 'Nasıl böyle yanmış falan' diye kendi aralarında konuşmaya başladılar. Sonra bana benimle dalga geçer gibi 'hassas ciltlerde genelde bu şekilde sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Normal bi durum, Gidip eczaneden krem alıp sürebilirsiniz geçer' dediler. Ancak yaklaşık on gün geçmesine rağmen en ufak bir düzelme olmadı" diye konuştu.

ŞİKAYETTEN VAZGEÇMEYECEĞİM

Krem yazdırmak için gittiği hastanede doktorun vücudunu görünce çok şaşırdığını ve hemen adli rapor tuttuğunu aktaran F.G, şunları söyledi; "Bende gidip gerekli yerlere şikayette bulundum. Şikayet ettikten sonra beni arayıp 'kusura bakmayın, tamamen bizim hatamız isterseniz kremlerini biz alıp size getirelim' dediler. Bende onların bu zamana kadarki ilgisizliklerinden dolayı daha fazla dayanamayarak şikayetçi olmaya karar verdim. Ben şikayetimden vazgeçmedim, geçmeyeceğim."

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç