24 Nisan 2024|Çarşamba,22:25:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5586 0,04
EURO
34,8801 0,04
ALTIN
2.429,79 0,01
BİTCOİN
$64.285 3,44
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
04 Ağustos 2017 - 12:25
04 Ağustos 2017 - 12:253 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Hastanedeki park sorununa neşter vuruluyor

Toçoğlu, Vali Balkanlıoğlu ve Milletvekilleri Üstün’le Yavuz, Eğitim Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Polikliniklere giriş düzenlenecek. Otopark sorunu çözülecek. Acile giriş-çıkışlar yenilenecek.

Hastanedeki park sorununa neşter vuruluyor
Yön Bul Akademi


Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otopark sorunu ve Kadın Doğum Hastanesi’nde devam eden çalışmalar şehir protokolü tarafından incelendi. İncelemede Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Sağlam, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ve görevliler yer aldı. Otopark ve ulaşım sorununun çözüme kavuşturulması için istişarelerde bulunuldu.

Geçici otopark

Başkan Toçoğlu, “Hastanemizde ciddi bir otopark sıkıntısı var. Aynı zamanda giriş-çıkışlarda da trafik sıkışıklıkları yaşanıyor. Bu alanda yapabileceklerimize dair istişarelerde bulunduk. Şartlar oluştuğu takdirde ihtiyacı karşılayacak geçici bir otopark yapacağız. Ayrıca gerekli trafik düzenlemelerini hayata geçirerek acil servise ulaşımı daha emniyetli ve kullanılabilir hale getireceğiz. Polikliniklerin girişine de yeni bir düzen getireceğiz. Vatandaşlarımızın hastaneye ulaşımı konforlu ve rahat hale gelecek” ifadelerini kullandı.

Kayıtsız kalamazdık

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Vatandaşlarımızın otopark konusunda ciddi talepleri vardı. Bu konuya çözüm üretmek adına Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bölgede incelemelerde bulunduk. Kadın Doğum Hastanesi inşaatının yüklenici firması ile görüştük. İnşallah kısa süre içerisinde bir sonuç alacak, parklanma ve trafik sıkışıklığını ortadan kaldıracağız” dedi.

Sorunlar çözülüyor

Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Bizim işimiz vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek. Bu konuda Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekili arkadaşlarımızla hem Sakarya’da hem de Ankara’da çalışmalar yapıyoruz. Hastanenin otopark ve trafiği konusunda da sıklıkla talepler alıyorduk. İnşallah en kısa süre içerisinde bu konuyu çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Çözüme kavuşturulacak

Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Genel Sekreterimizle Kadın Doğum Hastanemizin inşaatında incelemelerde bulunarak bilgiler aldık. Eğitim ve Araştırma Hastanemizin acil giriş-çıkışları ve otopark sorunu ile trafik yoğunluğunun giderilmesi hususunda istişarelerde bulunduk. Tüm sıkıntıların çözümü noktasında her kurum ve kuruluş üzerine düşeni yapacaktır. İnşallah hep birlikte bu konuyu çözüme kavuşturacağız” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç