Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,16:39:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3751 0,18
EURO
35,0293 0,10
ALTIN
2.326,12 0,25
BİTCOİN
$70.321 1,21
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
08 Ağustos 2017 - 12:55
08 Ağustos 2017 - 12:552 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kanocular Eskişehir’de tarih yazdı

Eskişehir’de düzenlenen Kano Türkiye Kupası Yarışları’nda Büyükşehir Belediyespor Kano Takımı, Büyük Erkekler ve Genç Erkekler kategorilerinde Türkiye Şampiyonu oldu. Bayraktar, “Eskişehir’den başarılarla dönen takımımızı kutluyorum. Elde ettiğiniz şampiyonluklar, madalyalar bizler için gurur kaynağı” dedi.

Kanocular Eskişehir’de tarih yazdı
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı, federsayonun 2017 yılı faaliyet programında yer alan ‘Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları’nda önemli başarılara imza attı. 4-6 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen yarışlarda 12 ilden, 22 farklı kulübün toplam 220 sporcusu madalya mücadelesi verdi. Büyükşehir Belediyespor sporcuları Büyük Erkekler ve Genç Erkekler kategorilerinde Türkiye Şampiyonluğu’nu elde etmeyi başardı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, Kano Takımı antrenörü ve sporcularıyla bir araya geldi. Buluşmada Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem de hazır bulundu.

Bayraktar’dan kanoculara tebrik

Orhan Bayraktar, “Eskişehir’den başarılarla dönen takımımızı kutluyorum. Göğsümüzü kabarttınız. Elde ettiğiniz şampiyonluklar, madalyalar bizler için gurur kaynağı. Yeni turnuvalarda, yeni başarılara imza atacağınıza inancımız tam. İnşallah ay-yıldızlı formayı da terleterek tüm ülkemize sevinçler yaşatırsınız. Bir kez daha tüm sporcu arkadaşlarımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Milli gurur yaşıyoruz

Sporun farklı branşlarında yer alan bir kulüp olduklarını aktaran Bayraktar, “Büyükşehir Belediyespor olarak sporun farklı branşlarında önemli başarılara imza atıyoruz. Milli takımlara oyuncular gönderiyoruz. Bu gerçekten bizler için çok gurur verici bir durum. Bu anlamda kulübümüzde yeni sporcuların yetişmesini sağlayacak, ülkemizin spor geleceğine katkılar sunacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç