Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,14:46:56
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3676 0,16
EURO
35,0058 0,17
ALTIN
2.325,24 0,21
BİTCOİN
$70.189 0,54
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
22 Ağustos 2017 - 09:38
22 Ağustos 2017 - 09:382 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SAKVA hayırseverleri bekliyor

SAKVA Genel Koordinatörü Mehmet Ersöz, Sakaryalı hayırseverleri Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için SAKVA’ya beklediklerini dile getirdi.

SAKVA hayırseverleri bekliyor
Yön Bul Akademi


Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı (SAKVA) Genel Koordinatörü Mehmet Ersöz, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Sakaryalı hayırseverlere seslendi. İhtiyaç sahiplerine Kurban Bayramı’nda yardım ulaştırmanın ve onları mutlu etmenin önemine dikkat çeken Ersöz, yardıma muhtaç olan ailelere yardımcı olmak için tüm hayırseverleri SAKVA’ya beklediklerini söyledi.

Hisse ile kurban kesimi

Kurban Bayramı’na çok yoğun bir çalışma ile girdiklerini belirten Ersöz, “Kurban Bayramı’nda yardıma muhtaç aileler ve sığınmacı kardeşlerimiz için kurban kesimi yapıyoruz. Sakaryalı hayırseverlerimiz hisse ile kurban kesimine katılabiliyorlar. Kesimlerimizi şeffaf bir şekilde, hayırsever vatandaşlarımız eşliğinde yapıyor ve yardıma muhtaç ailelere dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız yardımlarla Sakarya’yı sosyal kaynaşmayı en güzel şekilde ortaya koyan bir şehir haline getireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Kıyafet yardımı

Yardıma muhtaç ailelerin kıyafet sıkıntısına da değinen Ersöz, “Kıyafet konusunda da sıkıntılarımız var. Hayırsever ailelerimizden bu konuda bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız isterlerse yardıma muhtaç vatandaşlarımızın adreslerini ve numaralarını da verebiliyoruz. Gönül köprülerini birlikte kurmak için, zor günlerimizde darda kalana yardımcı olmak için tüm hemşehrilerimizi vakfımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç