27 Nisan 2024|Cumartesi,00:27:18
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.849 1,83
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Ağustos 2017 - 20:15
26 Ağustos 2017 - 20:153 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

AK Gençlik’te Kongre Heyecanı

AK Parti Sakarya Gençlik Kolları 5. Olağan Kongre süreci kapsamında, ilçe kongrelerin için hazırlıklarını sürdürüyor.

AK Gençlik’te Kongre Heyecanı
Yön Bul Akademi


AK Parti Sakarya İl ve İlçe Teşkilatlarında 5. Olağan Kongre heyecanı başladı. Konuyla ilgili olarak İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat Salih Başer ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Tercan, Koordinatör İl Yöneticileri ile birlikte İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları ve Teşkilat Başkanları ile bir araya geliyor.

 

İlçe Gençlik Kolları Kongreleri
AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan 5. Olağan Gençlik Kolları Kongreleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Demir, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından bizlere gönderilen talimat ile  5. Olağan Gençlik Kolları Kongre sürecimiz başlamış bulunmaktadır. İl Başkanlığımız tarafından ilçelerimizde gerçekleştirilecek İlçe Ana Kademe Kongreleri ardından belirlenen birçok kıstasta yapılacak değerlendirmeler ve geniş bir istişare sürecinin ardından İlçe Gençlik Kolları kongrelerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.
 

Kongrelerimiz Bayram Günlerimizdir
Gençlik Kolları Kongrelerin yenilenme, tazelenme süreci olduğunu birlik ve beraberlikten asla taviz vermeden hareket edildiğine dikkat çeken Başkan Demir, "Biz istişareye önem veren ve aldığı her kararda istişare kültürünü işleten bir partinin mensuplarıyız. Kongrelerimiz öncesi partimizi tüm kademeleri ile ve Genel Merkezimiz ile yapılacak olan istişareler sonucu ortak payda altında karar kılınan kardeşlerimiz ile birlikte kongre sürecimizi bir demokrasi şölenine dönüştürerek tamamlayacağımıza inanıyorum. AK Parti'de her bir kongre günü bizim için bayram günlerimizdir ve gerçekleştireceğimiz kongrelerimizin tüm parti üyesi genç kardeşlerimizin katılımları ile adeta bir şölen havasında gerçekleştirebilmek adına istişare ve çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz." diye konuştu.
 

Kongre Sürecimizin Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ediyorum
Başkan Demir son olarak, “Bizler AK Gençlik olarak, bize güvenen bir partide hizmet üretmekten gurur duyuyoruz. Bize inanan, bize değer veren bir partide siyaset yapmaktan onur duyuyoruz.  Bizler AK Gençlik olarak, yalnızca geleceğin değil bugünün de sahipleri ve siyasetçileri olarak görülen bir partide bulunmaktan mutluluk duyuyoruz . Kongre sürecimizin partimiz, ilimiz, ülkemiz ve gençliğimiz adına hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç