26 Nisan 2024|Cuma,02:33:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5246 0,12
EURO
34,9125 0,17
ALTIN
2.439,43 0,13
BİTCOİN
$64.516 0,72
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Ağustos 2017 - 11:40
28 Ağustos 2017 - 11:402 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Damlık’ta 50 yıllık hatlar yenileniyor

SASKİ tarafından başlatılan çalışma ile Ferizli’ye bağlı Damlık Mahallesinin yaklaşık 50 yıllık içmesuyu hatları yenilenerek 10 kilometrelik yeni hat inşa ediliyor. Damlık Mahallesi Muhtarı Murat Köse, SASKİ’nin yaptığı çalışma ile Sapanca’dan gelen suyun daha temiz ve daha kaliteli bir şekilde musluklarına ulaşacağını dile getirdi.

Damlık’ta 50 yıllık hatlar yenileniyor
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Sakarya’nın 16 ilçesinde tüm mahallelere kaliteli ve bol içmesuyu ulaştırmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehir genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında Ferizli ilçesine bağlı Damlık Mahallesinin içmesuyu altyapısı tamamen yenileniyor. Bölgenin içmesuyu geleceği garanti altına alınırken vatandaşların musluklarına ulaştırılan içmesuyunun kalitesi de korunuyor. SASKİ’nin yaptığı çalışma ile 50 yıllık hatların yenilendiğini belirten Damlık Mahallesi Muhtarı Murat Köse, daha önce yapılan çalışma ile mahallelerine Sapanca Gölü suyunun ulaştığını, yenile çalışması ile de hem arızaların önüne geçileceğini hem de su kalitesinin artacağını belirterek SASKİ’ye teşekkür etti.

Sularımız daha kaliteli akacak

Damlık Mahallesi Muhtarı Murat Köse, “Mahallemizde ki içmesuyu hatları yaklaşık 50 yıllık hatlar. Çok fazla deforme oldukları için artık işlevlerini yerine getiremiyordu. Sık sık arızalar meydana geliyordu. Allah razı olsun ne zaman arasak SASKİ ekipleri hızlı bir şekilde geliyordu, arızları, sorunları gideriyorlardı ancak bu arızalar herkes için büyük bir çileydi. SASKİ daha önce yaptığı çalışma ile mahallemize Sapanca Gölü suyunu ulaştırmıştı. Şimdide inşallah bu çalışma ile Sapanca’dan gelen su daha temiz ve daha kaliteli bir şekilde musluklarımıza ulaşacak. Yaklaşık 10 kilometrelik yeni bir hat döşeniyor. Çalışmaları izliyoruz, oldukça kaliteli borular kullanılıyor. Sık sık yaşanan arızalarda inşallah yeni hat ile tamamen ortadan kalkacak. Önümüzdeki uzun yıllar boyunca rahata kavuşacağız. SASKİ’nin mahallemizde yaptığı içmesuyu çalışması için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç