19 Nisan 2024|Cuma,02:38:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5700 0,29
EURO
34,7581 0,07
ALTIN
2.495,33 0,44
BİTCOİN
$63.432 3,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
29 Ağustos 2017 - 10:43
29 Ağustos 2017 - 10:433 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

İlk 8 için savaşacağız

Büyükşehir Basket, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Metecan Birsen, “İlk 10 içerisinde sezonu bitirmek bizim için başarılı olacaktır. Şu da unutulmamalıdır: İlk 8 içerisinde yer almak için savaşacağız” derken; Mehmet Özdoğan, “Yeni bir heyecan, yeni bir lig bizi bekliyor” dedi.

İlk 8 için savaşacağız
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi öncesinde hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Takımın yeni isimleri Mehmet Özdoğan ve James Metecan Birsen hazırlıklar ve yeni sezona dair izlenimlerini paylaştı. Metecan Birsen, ilk 8 içerisinde yer almak için savaşacaklarını belirtirken, Mehmet Özdoğan ise genç, dinamik ve savaşçı bir ekip olduklarını dile getirdi.

Bu sene her şey güzel olacak

Sakarya’yı tercih etmesinin sebeplerini dile getiren James Metecan Birsen, “Süper Lig’e yeni yükselen bir ekip olması, taraftarları ve Koç Selçuk Ernak burayı tercih etmemdeki en önemli etkenlerdendi. Her şeyin bu sene çok iyi olacağını düşünüyorum. Takımımız da gayet iyi durumda. Bolu’da hazırlıklarımız sürüyor. Kondisyon, taktik, basketbol her şey bir arada. İnşallah güzel bir sezon bizi bekliyor” dedi.

İlk 8 için savaşacağız

Hedeflerine ilişkin konuşan Metecan Birsen, “Kendi aramızda yaptığımız konuşmalarda playoff hedefinden bahsediyoruz. Ancak daha gerçekçi olmak gerekirse ilk 10 içerisinde sezonu bitirmek bizim için başarılı olacaktır. Şu da unutulmamalıdır: İlk 8 içerisinde yer almak için savaşacağız. Sakarya seyircisiyle buluşacak olmak beni heyecanlandırıyor. Sakarya taraftarlarının takımlarına ne kadar bağlı olduklarını duydum. Taraftarlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var.”

Savaşçı bir ekibiz

Sakarya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Özdoğan, “Bu yıl Sakarya Büyükşehir ile yola çıkıyorum. Yeni bir heyecan, yeni bir lig bizi bekliyor. Takım olarak Bolu’da yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hem taktik hem de kondisyon anlamında çalışmalar yapıyoruz. Yeni sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz. Genç, dinamik ve savaşçı bir ekibiz. Süper Lig’de kalıcı olup Sakarya’nın savunmasıyla, vazgeçmeyen yapısıyla anılan bir takım olması çabasındayız. Çok iyi takımlarla mücadele edeceğiz. Bu kulüpte ve taraftarlarla birlikte olmaktan çok mutluyum. Taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Her maçımızda tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç