25 Nisan 2024|Perşembe,23:43:57
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4349 0,32
EURO
34,9266 0,28
ALTIN
2.435,16 0,49
BİTCOİN
$64.753 1,15
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
31 Ağustos 2017 - 12:04
31 Ağustos 2017 - 12:043 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yaşı 18 neredeyse tüm siyasilerle fotoğrafı var

18 yaşındaki Ak Partili Yasin Selim, partisinin tüm yöneticilerle fotoğrafa sahip nadir kişilerden.

Yaşı 18 neredeyse tüm siyasilerle fotoğrafı var
MARMARA GÖZ


Akyazı Anadolu İmam-hatip mezunu AK Parti üyesi Yasin Selim, her fırsatta gittiği kongreler ve gezilerde neredeyse tüm partili üst düzey yöneticilerle tanışan nadir gençlerden biri. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın , MİT Müsteşarı Hakan Fidan , gazeteci ve birçok siyasiyle fotoğraflarını paylaştığı sosyal medya hesabı büyük ilgi görüyor. Yasin Selim “ Ben AK Partimize ve davasını onurla yürüttüğüm başkomutanımız  Recep Tayyip Erdoğan ‘ın sevdalılarındanım. AK partiye üye oldum. Elimden geldiğince ilçemiz Karapürçek teşkilanının etkinliklerine katılarak programlara iştirak ediyorum.  2023 , 2053 ve 2071  hedeflerine doğru , yılmadan aynu kararlılıkla bu kutlu sancağı taşıyacağız.  AK partiyle birlikte doğduk. AK partiyle ilerleyeceğiz. Aziz milletimize ,  hizmet etmekten onur duyan bir liderin yolundan ilerlemek benim için bir gururdur.  Herkes sosyal medyada paylaştığım fotoğrafların montaj olduğunu düşünüyor hiç birisi montaj değil. Hepsini çeşitli programlarda fırsatını kollayarak çekildim. Her birinin çok güzel anı ve hikayeleri var.  Cumhurbaşkanımız ile olanı ise bambaşka. Şahsı ile aynı karede yer alıp bulunduğu ortamda bulunmak gerçekten çok güzel bir duygu. Allah tüm isteyen kardeşlerime dostlarıma nasip eylesin. 

Kentte düzenlenen bütün AK Parti mitinglerine katıldığını ifade eden  Selim, şöyle konuştu:
"Allah Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin. AK Parti'ye sevdalıyım. Miting öncesi yanına giderek fotoğrafçısındsn izin  istedim. Resmi fotoğrafçısı tanışmamıza vesile oldu. AK Parti'yi çok seviyorum. Bu partiye sevdalı olan biri için de siyaset erken değil. Burada Cumhurbaşkanımız  ile görüşmek benim için çok iyi oldu. Cumhurbaşkanımızla en kısa sürede tekrardan  görüşmek istiyorum."

Arkadaşımız , ERDOĞAN Sevdalısı"

Akyazı İmam Hatipten Arkadaşları , şunları kaydetti:
"Arkadaşımız , kardeşimiz ; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adeta hayranı. Herkesin bir sevdiği, bir tutkusu var. Bir futbolcu, bir sanatçı gibi bizim kardeşimiz de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğansevdalısıdır. Odasının her tarafında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın fotoğrafları asılı. Mitingleri  ziyaret ederek Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın yeni fotoğraflarını getirip odasına asar."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç