20 Nisan 2024|Cumartesi,14:25:29
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.850 1,43
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Eylül 2017 - 11:11
02 Eylül 2017 - 11:112 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Erenler Belediyesinde bayramlaşma programı

Erenler Belediyesi, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlediği geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

 Erenler Belediyesinde bayramlaşma programı
Yön Bul Akademi


Belediye binasındaki bayramlaşma programına; Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti Sakarya Milletvekili MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Erenler İlçe Başkanı Ünal Cenay ve yönetimi, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyel, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, esnaflar, belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.

Program boyunca misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulurken ev sahibi olan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk programa katılanlar ile yakından ilgilendi ve bayramlarını kutladı.

Barış ve huzur dolu günler dileyen Başkan Öztürk bayram mesajında; “Kurban Bayramının; Türk-İslam dünyası ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Huzur ve barışın egemen olduğu, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların, insanlık âlemine, insanca yaşamak adına, yeni imkânlar getirmesini diliyorum. Kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendiren, Kurban Bayramının milletimize huzur, mutluluk getirmesi temennisi ile tüm hemşerilerimin, bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç