26 Nisan 2024|Cuma,18:49:29
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4652 0,07
EURO
34,7369 0,67
ALTIN
2.435,94 0,01
BİTCOİN
$63.514 0,52
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Eylül 2017 - 17:46
02 Eylül 2017 - 17:462 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Serdivan'da bayramlaşma programı

Serdivan Belediyesi’nin Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlediği geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Serdivan'da bayramlaşma programı
MARMARA GÖZ


Belediye Hizmet Binasındaki törende; AK Parti MKYK Üyesi Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın yanı sıra Serdivan İlçe Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İlçe Jandarma Komutanı Nuri Çiftçi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu programa katılan misafirlerle tek tek bayramlaşarak sohbet etti.

Meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye personelinin yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği geleneksel bayramlaşma programına, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın yanı sıra Sakarya’daki sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, basın kuruluşları temsilcileri de katılarak protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı’nın; yardımlaşmanın, paylaşmanın, muhabbetin ve duanın adı olduğunu ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Bu bayram bizim için buruk geçiyor. İçimizde Arakan’ın hüznü var. Zalimler ettikleri zulmün bedelini muhakkak ki ödeyecek. Dualarımız bu bayram Arakan için, Müslüman beldelerde gözyaşı döken din kardeşlerimiz için. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi; biz kimsesizlerin kimsesi olmaya, zalimin karşısında mazlumun yanında durmaya devam edeceğiz. Devlet olarak, millet olarak bu şuurla yaşayacağız. Hüznümüz yüreğimizi kaplasa da bayramın güzelliklerini de yine birlikte yaşatacağız. Bu vesileyle bir kez daha tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor; gazilerimize sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç