27 Nisan 2024|Cumartesi,17:37:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.202 1,81
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Mart 2024 - 15:52
27 Mart 2024 - 15:525 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Alemdar; Karasu’yu bölgenin parlayan yıldızı yapacağız

Başkan Adayı Alemdar, Karasu’da vatandaşlara seslendi, “Önümüzdeki dönemde ilçemizin beklentilerine çözümler üreteceğiz. Karasu’nun ve bölgenin yaz turizmini çalışmalarımızla destekleyeceğiz. İnşallah Karasu bölgenin parlayan yıldızı olacak” dedi.

Alemdar; Karasu’yu bölgenin parlayan yıldızı yapacağız
MARMARA GÖZ


Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Karasu’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. İlçe merkezinde gerçekleştirilen mitingde konuşan Alemdar, yeni döneme dair önemli mesajlar verdi. Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın katıldığı programda MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Karasu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, MHP Karasu İlçe Başkanı Hamza Uğur ve çok sayıda vatandaş yer aldı.
Biz Karasu’ya gönül gözümüzle bakıyoruz
 
Programda konuşan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, “Karasu şehrimizin gözde ilçelerinden bir tanesidir. Biz Karasu’ya gönül gözümüzle bakıyoruz. Bu kalabalık gösteriyor ki Karasu kararını vermiş. 5 günümüz kaldı. Zafere çok yakınız. İnşallah 31 Mart’ta ilk bayramı kutlayacağız” diye konuştu.
 
Bir selamlama konuşması yapan MHP İlçe Başkanı Hamza Uğur ise, “15 Temmuz’dan itibaren devletimizin bekası ve milletimizin huzuru için oluşan Cumhur İttifakı çatısı altında genel seçimlerde olduğu gibi yine omuz omuza 31 Mart seçimleri için sahalardayız. Adaylarımıza güveniyoruz. Sizlerin desteği ile 31 Mart akşamı zafer akşamı olacaktır” dedi.
 
İlçemizin potansiyelini artıracak projeleri hayata geçireceğiz
 
Karasu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İshak Sarı, yeni dönemde daha güzel hizmetlerin geleceğini ifade ederek, “Karasu kararını vermiş. İnşallah hem 31 Mart’ta hem de Ramazan sonunda çifte bayramı kutlamış olacağız. Mahalle mahalle gezerek derdimizi anlatıyoruz. Görev yaptığımız 5 yıl boyunca ilçemizi ilmek ilmek işledik. İlçemizin çehresini değiştirdik. Şimdi daha güzel hizmetleri önümüzdeki dönem getireceğiz. Büyükşehirde Yusuf başkanımızın destekleriyle ilçemizin potansiyelini artıracak projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
 
Karasu’nun taleplerini güçlü bir iradeyle cevap vereceğiz
 
Konuşmasında Sakarya’da en yüksek olacaklarını belirten MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, “Cumhur İttifakı öyle bir ittifak ki bu ortaklığın bozulması mümkün değil. Ortada bir anlaşma yok, menfaat yok. Bu ittifak 15 Temmuz sonrası devletimizin bekası için kurulmuş ortaklıktır. İnşallah Sakarya’da en yüksek oyu alarak, 30 büyükşehir arasında birinci olacağız. Karasu’muzun sorunlarına ve taleplerine güçlü bir iradeyle cevap vereceğiz. O güçlü irade Cumhur İttifakı’nın adaylarıdır. Karasu neyin ne olacağını, kimin ne yapabileceğini biliyor, hepinizden Allah razı olsun” dedi.
 
 
İnsan merkezli ve hizmet odaklı siyaset anlayışı
 
Programda konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Bu akşam Karasu çok güzel. Karasu bugün yılların samimiyetini gösterdi. Sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bize her zaman sahip çıktınız. Biz de sizi üzmedik, mahcup etmedik. Bize inanan ve yanımızda duran hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hamdolsun 35 yıllık siyasi hayatımda kimsenin yüzünü kara çıkarmadım. Biz insan merkezli ve hizmet odaklı siyaset anlayışımızı şehrimizin 16 ilçesine 672 mahallesine yayacağız. Yeni dönemde inşallah açıkladığımız projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.
 
Karasu’muzu bölgenin parlayan yıldızı yapacağız
 
Alemdar konuşmalarını şu sözlerle tamamladı, “İshak başkanımız 5 yılda güzel çalışmalar yaptı. Allah ondan razı olsun. Şükürler olsun ki Karasu’muzu gözle görülür bir şekilde geliştirdi. Şimdi önümüzdeki dönemde ilçemizin beklentilerine cevap vereceğiz. Eksik kalan altyapısını tamamlayacak, caddelerimizi, sokaklarımızı asfalt ile buluşturacağız. Biz Karasu’muzu bölgenin parlayan yıldızı yapacağız. Özellikle yaz turizmini ciddi ölçüde destekleyeceğiz” dedi.
 
Karasu’da yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır
 
Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar ise, “Yusuf başkanımız 25 yıllık yol arkadaşımdır. Aldığı bütün görevleri samimi ve içten yapmaya çalıştı. Hiçbir zaman yüzümüzü eğdirmedi. Biz dava insanlarıyız. 31 Mart seçimlerine 4 günümüz kaldı. Projeleri ve hizmet siyasetiyle bizim adayımız işte burada. Hem Yusuf başkanımıza hem de İshak başkanımıza sonsuz inanıyor ve güveniyoruz. Rabbim yollarını açık etsin. İnşallah yeni dönemde hem Sakarya hem de Karasu için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır” dedi.
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç