Marmara Göz
05 Mayıs 2024|Pazar,02:19:42
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 05.05.2024
DOLAR
32,3374 0,07
EURO
34,8108 0,06
ALTIN
2.390,60 0,26
BİTCOİN
$63.800 1,35
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
25 Nisan 2024 - 12:19
25 Nisan 2024 - 12:192 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Alperen Ocakları'ndan Başkan Dinç'e ziyaret

Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman’ı misafir eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Seçim geride kaldı, şimdi Erenler için hizmet zamanı, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirme zamanı, Erenler’e hak ettiği hizmet sunma zamanı” dedi.

Alperen Ocakları'ndan Başkan Dinç'e ziyaret
Toprak Turizm


Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, alperen ocakları Genel Başkanı ali can kocaman’ı, alperen ocakları İl Başkanı Serkan Çapa’yı ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Fuat Kırık’ı ve misafirlerini ağırladı. Başkan Şenol Dinç, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini iletti.

BAŞARI DİLEDİ

Ziyarette konuşan alperen ocakları Genel Başkanı ali can kocaman, “Kıymetli Şenol Dinç Başkanımızı bugün hizmet noktasında ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Seçim sürecinde emeklerine, çalışmalarına ve milletin kendisine olan sevgisini gördük, şahit olduk. Başarılar diliyoruz” dedi.

HİZMET NOKTASI

Başkan Şenol Dinç ise, “Kıymetli alperen ocakları Genel Başkanım, İl Başkanım ve İlçe Başkanım. Öncelikle süreç boyunca desteklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Hep birlikte gece gündüz demeden çalıştık, emek verdik, mücadele verdik. Sonuç olarak da milletimiz tercihini yaptı ve bizi hizmet noktasına seçti” dedi.

TEŞEKKÜR

Başkan Şenol Dinç, “Seçim geride kaldı, şimdi Erenler için hizmet zamanı, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirme zamanı, Erenler’e hak ettiği hizmet sunma zamanı. Bizler hizmet için, çalışmak bu göreve talip olduk. Allah yardımcımız olsun inşallah. Bir kez daha desteklerinizden ve nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç