Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,18:04:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3787 0,19
EURO
35,0444 0,06
ALTIN
2.326,37 0,26
BİTCOİN
$69.884 2,23
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
14 Eylül 2017 - 14:44
14 Eylül 2017 - 14:442 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Söğütlü'de festival başladı

33. Söğütlü Tarım, Hayvancılık, Kültür ve Sanat Festivali başladı.

Söğütlü'de festival başladı
Toprak Turizm


Festivalin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Adapazarı Belediyesi Başkanvekili Erol Aydın, İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ve çok sayıda vatandaş yer aldı. En İyi İki Yaş Üstü Büyük Boğa Kategorisi’nde dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim eden Başkan Toçoğlu, yarışmaya katılanları tebrik ederken, festival alanını da gezerek katılımcı firmaları ve stantları gezdi.

4 gün sürecek

Festivalin açılış konuşmasını yapan Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Söğütlümüzde hayvancılık ve tarım iç içe birlikte yürüyor. Büyüklerimiz tarım ve hayvancılığın bu denli öne çıktığı ilçemizde bir festival yapmanın gerekli olduğunu düşünmüş. Bizlerde göreve geldiğimiz günden beri bu festivali layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün 4 gün sürecek olan festivalimizi başlatıyoruz. Söğütlü her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu festivalin Söğütlü ekonomisine ve sosyal hayatına katkı sunacağına inancımız tam” diye konuştu.

Önemli festivaller

Açılış programının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Şehrimizde tarım ve hayvancılığın gelişmesi için bu tür festivaller çok önemli. İnşallah Söğütlü ilçemiz her geçen yıl bu festivalin boyutlarını büyütecek, tarım ve hayvancılık potansiyelini artıracaktır. Bizlerde şehrimizde tarımsal hizmetlerde verimliliği artırmak, şehrimizin tarım potansiyelini geliştirmek, çiftçilerimize gerekli destekleri sunmak için Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığımızı kurduk. İnşallah şehrimize her alanda katkı sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç