Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,12:06:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3732 0,17
EURO
34,9817 0,24
ALTIN
2.326,16 0,25
BİTCOİN
$70.028 1,01
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Eylül 2017 - 09:21
17 Eylül 2017 - 09:212 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Taraklı'da çekildi, ilk bölümüyle nefes kesti!

Çekimleri Taraklı'da yapılan Yalaza dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranlarda bu akşam yayınlanmaya başlayan Yalaza dizisinin ilk bölümünde eğlenceli anlar yer aldı.

Taraklı'da çekildi, ilk bölümüyle nefes kesti!
Yön Bul Akademi


Ekranlarda bu akşam yayınlanmaya başlayan Yalaza dizisi izleyicilerden tam not aldı. Oyuncu kadrosuyla birçok dizisever tarafından dikkat çekmeyi başaran dizi Yalaza'nın ilk bölümünde neşeli anlar yer aldı.
Marangoz İbrahim, Taraklı kasabasının sevilen bir simasıdır. Dört kızı Aysu, Burcu, Tuba ve Gökçe, oğlu Arda ve babası Faik’le beraber hayatını sürdürmektedir. Arda’nın doğumunda karısını kaybettiğinden beri duldur. İbrahim’in dört kızının peşinden ise birbirinden hayta Oral, İsmail ve Fatih koşmaktadırlar. 

Kasabada sevilen bir ev lokantası işleten Nalan ise çocukluğundan beri İbrahim’e karşılıksız aşk beslemektedir. Tek amacı İbrahim’le evlenmektir. İbrahim’in Nalan ile evlenmesini istemeyen kızları, babalarının çocukluk aşkı, uzun zaman önce Taraklı’yı terk etmiş olan Alev’i Taraklı’ya çağırırlar. Alev beklenmedik bir biçimde ortaya çıkar. Gel gelelim, bu davet başlarına büyük dertler açacaktır. 

Belki de babalarını kaybedeceklerdir. Alev’in gelmesiyle İbrahim’e arabasıyla çarpması bir olur. Ortalık bir anda can pazarına döner. Acaba İbrahim yaşayacak mıdır? Bütün bu gariplikleri normale döndürmek vazifesi ise kasabalının Yalazacısı Santral ve yorgancı Settar Baba’ya düşer.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç