18 Nisan 2024|Perşembe,11:42:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,5242 0,24
EURO
34,8407 0,34
ALTIN
2.488,94 1,08
BİTCOİN
$61.454 3,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
07 Ocak 2015 - 11:51
07 Ocak 2015 - 11:513 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Alişan Siyasi Otorite Sedaş’a Yaptirimda Geç Kaldi

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle SEDAŞ’a yüklendi.

Alişan Siyasi Otorite Sedaş’a Yaptirimda Geç Kaldi
Yön Bul Akademi


Alişan, twitter hesabından yayınladığı mesajında SEDAŞ’ı gereken önlemleri almamakla suçladı. SESOB Başkanı Hasan Alişan ayrıca, “Siyasi otorite uzun süredir şehrimizde sorun yaratan ve hizmette gereken önemi vermeyen SEDAŞ’a yaptırım uygulamasında geç kalmaktadır” dedi.

Alişan’ın sosyal medyada yayınladığı mesajlar aynen şöyle:

“VATANDAŞ KENDİ ÖNLEMİNİ KENDİ ALDI”

“Herkesin beklediği olmuş oldu.Kar sonyılların en kuvvetlısi tüm yurtta etkisini gösterdi. Tabiki zorlukları da beraber getirmiş oldu. Birçok zorlukları kar sevinciyle göğüslüyoruz. Ulasım başta olmak üzere üretim ve hizmet sektörleri herkes kedine göre tedbir aldı. Doğal olan sadece öngörüye göre tedbir alan iş alemi vatandaş herkes kedi imkanlarına göre kar la ilgili önlem alındı. ANCAK bu zor günlerde olmazsa olmazlarımızdan evimizde isinmak için yemek pişirmek için üretmek için hammaddenin mamüle dönüştürmek için, Doğal olan sadece öngörüye göre tedbir alan iş alemi vatandaş herkes kendi imkanlarına göre karla ilgili önlem alındı. Doğal olan sadece öngörüye göre tedbir alan iş alemi vatandaş herkes kedi imkanlarına göre karla ilgili önlem alındı.

“SEDAŞ GEREKLİ ÖNLEMİ ALMALIYDI”

SEDAŞ gereken önlemleri almalıydı günlerce süren sorumsuzluğu kar bahanesiyle kapatmamalı.Bu şehrimizin imajına müteşebbisine zarar vemektir. Siyasi otoritenin uzun süredir şehrimizde sorun yaratan hizmette gereken önem vermeyen SEDAŞ’a yaptırım uygulamasında geç kalınmaktadır. SEDAŞ tan hizmet alan herkeş bedelini gününde ödemekte ödeyemeyen faiziyle ödemeyapmaktadır veya elektrik kesilmektedir. SEDAŞ tan hizmet alan herkeş bedelini gününde ödemekte ödeyemeyen faiziyle ödemeyapmaktadır veya elektrik kesilmektedir.

“VATANDAŞ HUZURSUZ”

Barış ve huzur içinde olan ilimizde hat safhasına ulaşmış elektrik sorunu üretim ve hizmet sektöründe ciddi huzursuzluk yaşanmaktadır. Kar yağışının kaza, doğal felaket yaşanmamasını bolluk bereketlilik getirmesini diliyorum.

 

(Haber Hülya Sürücü)

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç