Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:38:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3166 0,20
EURO
35,1255 0,01
ALTIN
2.304,34 1,18
BİTCOİN
$70.948 2,61
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
19 Eylül 2017 - 11:22
19 Eylül 2017 - 11:223 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Karasu'da 3 mahalle yolu asfalta kavuştu

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu’ya bağlı Gölköprü, Resuller ve Kancalar Mahallelerinde başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı.

Karasu'da 3 mahalle yolu asfalta kavuştu
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir merkezi ve 16 ilçede asfalt çalışmaları devam ediyor. Son olarak Karasu’ya bağlı Gölköprü, Kancalar ve Resuller Mahallelerini yeni yüzlerine kavuşturduklarını aktaran Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, belirlenen program dahilinde çalışmaların devam edeceğini aktardı. Akbulut, 5 kilometre uzunluğa sahip güzergahta 6 bin ton asfalt seriminin gerçekleştirildiğini de belirtti.

Asfaltta iyi yol katettik

Başkan Toçoğlu’na asfalt çalışmaları için teşekkür eden Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, “Yeni yapılan yollarımız için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Karasu asfalt konusunda çok iyi yol kat etti. İnşallah yapılan çalışmalar neticesinde Karasu’da asfaltsız yol kalmayacak. Gölköprü, Kancalar, Resuller arası bağlantı yolu da tamamlandı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmet teşekkürü

Gölköprü Mahalle Muhtarı Ali Haldız, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun bize çok katkısı oldu. Ömrü uzun olsun. Yolumuz çok berbattı ve gidilecek gibi değildi. Büyükşehir Belediyemiz sayesinde yeni yolumuza kavuştuk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Hizmetler asfalt ile son bulmuyor

Kancalar Mahalle Muhtarı Taner Doğru, “Yollarımız soğuk asfalt dedikleri kaplama asfalttı. Çok bozuk ve harap bir şekildeydi. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu grup yolumuzu sıcak asfalt ile buluşturdu. Tabi burada yapılan hizmetler asfalt ile bitmiyor. Mezarlıklar olsun, altyapı çalışmaları olsun tüm sıkıntılarımız gideriliyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

En büyük müjde

Mahalle sakinlerinin sıcak asfaltın gelmesiyle çok memnun olduklarını söyleyen Resuller Mahalle Muhtarı Yusuf Sağır, “Hizmet sever Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bayram sonu bize verilen en büyük müjde yolumuzun sıcak asfalta kavuşacağı oldu. Sağ olsunlar bugün bunu gerçekleştirdiler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yollarımız asfaltla buluşuyor

Hürriyet Mahalle Muhtarı Abdurrahman Denizhan, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim de sıklıkla kullandığımız bu yol tüm mahalleleri birbirine bağlıyor. Yol demek medeniyet demektir. Büyükşehir Belediyemiz sayesinde yollarımız yapılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç