Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,11:50:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3760 0,18
EURO
34,9750 0,26
ALTIN
2.325,72 0,23
BİTCOİN
$69.980 1,23
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
19 Eylül 2017 - 15:07
19 Eylül 2017 - 15:073 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Kaynarca’ya müjde

Kaynarca’ya atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon hattı yapılacağı müjdesini veren Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin Kuzeyinde Karasu ve Kocaali’den sonra Kaynarca ilçemiz için de yeni bir atıksu arıtma tesisi inşa edeceğiz. Yeni kanalizasyon hatları ile Kaynarca’nın tüm atıksularını arıtma tesisimizde toplayacağız. Hem altyapı anlamında uzun yıllar sorun yaşanmayacak hem de Acarlar Longozu gibi ilçemizin doğal güzellikleri gelecek nesillere aktarılacak” dedi.

Kaynarca’ya müjde
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca’ya yeni bir atıksu arıtma tesisi ve yeni kanalizasyon hatlarının inşa edileceğinin müjdesini verdi. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin doğal güzelliklerinin korunması adına dev projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin atıksu arıtma kapasitesi her geçen gün artıyor. Şimdi de şehrimizin Kuzeyinde Karasu ve Kocaali’den sonra Kaynarca ilçemiz için de yeni bir atıksu arıtma tesisi inşa edeceğiz. Kaynarca ilçemizin tüm atıksularını toplayarak dünya standartlarında arıtarak ilçemizin ve şehrimizin doğal güzelliklerini en iyi şekilde koruyacağız” ifadelerini kullandı.

Dünya standartlarında arıtma

Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’mızın farklı noktalarında dev yatırımlar inşa ediyoruz. 5 atıksu arıtma tesisi ile şehrimizin atıksularını fiziksel ve biyolojik artıma işlemlerinden geçirerek yüzde 90’ın üzerinde verimlilikle arıtıyoruz. Şehrimiz için yeni bir arıtma tesisi daha inşa edeceğiz. Kaynarca ilçemize yüksek teknoloji ile donatılmış yeni bir atıksu arıtma tesisi kazandıracağız. Ayrıca ilçemizde inşa edeceğimiz yeni kanalizasyon hatları ile Kaynarca’nın tüm atıksularını yeni arıtma tesisimizde toplayacağız. Ekiplerimiz projenin hazırlıklarını sürdürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara başlayacağız. Hem ilçemizin doğal güzelliklerini hem de dünyanın sayılı güzelliklerinden biri olan Acarlar Longozu’nu en iyi şekilde koruyacağız” diye konuştu.

Acarlar Longozu için garanti

Bölge için entegre bir atıksu arıtma sistemi kuracaklarını belirten Başkan Toçoğlu, “SASKİ’nin olduğu yerde sorun yok dedik ve bu sözümüzün arkasında duruyoruz. Kaynarcalı vatandaşlarımızı musluklarına 60 kilometre uzaklıktaki Sapanca Gölü’nden birinci sınıf içmesuyu ulaştırdık. Bu kaliteli suyu ilçemizin 41 mahallesine daha taşımak için şuanda sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Atıksu konusunu da yeni projemizle beraber inşallah tarihe karıştıracağız. Yeni arıtma tesisi ve yeni hatlar ile ilçemizin atıksu altyapısı garanti altına alınmış olacak. İnşallah hayata geçirdiğimiz projelerle ile hem altyapı anlamında uzun yıllar sorun yaşanmayacak hem de Acarlar Longozu gibi ilçemizin doğal güzellikleri gelecek nesillere aktarılacak. Projemizin Kaynarcalı hemşerilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç