Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,12:11:02
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3763 0,18
EURO
34,9829 0,23
ALTIN
2.326,14 0,25
BİTCOİN
$69.940 1,25
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
20 Eylül 2017 - 12:13
20 Eylül 2017 - 12:132 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Güzlek’te altyapı tamam sıra asfaltta

Akyazı Güzlek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “SASKİ’nin altyapıda sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. Yollar genişletildi. İnşallah önümüzdeki günlerde de yolumuzu asfaltla buluşturacağız. Böylelikle eksiklikler büyük ölçüde tamamlanmış olacak” dedi.

Güzlek’te altyapı tamam sıra asfaltta
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Güzlek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Programa SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Hukuk Müşaviri Av. Mehmet Akyazıcı, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, Güzlek Mahallesi Muhtarı Abdüsselam Akyazıcı ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Toçoğlu mahalleliye misafirperverlikleri için minnettar olduğunu söyledi.

Altyapı tamam asfalt geliyor

Altyapıda SASKİ’nin sürdürdüğü çalışmaların tamamlandığını aktaran Başkan Toçoğlu, “Seçimdeki desteklerinizden ve buradaki hizmetlerimizden dolayı gelip sizlerle hasbihal etmek istedik. Muhtarımızla irtibata geçtik. Bizi çok iyi ağırladınız. Destekleriniz için sizlere minnettarız. Siz bizlere destek oldukça daha iyi olacağız. Mahallemizde SASKİ’nin işlemleri tamamlandı. Yollar genişletildi. İnşallah önümüzdeki günlerde de yolu asfaltla buluşturacağız. Eksiklikleri büyük ölçüde tamamlamış olacağız. Başka talep ve istekler olursa da yanınızdayız” diye konuştu.

Hizmetler için istikrar

Başkan Toçoğlu, “Bir program dahilinde hareket ediyor, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde mahallelerimizi, ilçelerimizi ve şehrimizi güzel ve kalıcı hizmetlerle buluşturuyoruz. Bu hizmetler için istikrarın önemini sıklıkla ifade ediyorum. Hamdolsun bugün şehrimizin tamamına yayılan bir hizmet ağımız var. Önümüzde çok önemli olan 2019 seçimleri var. İnşallah hep birlikte bu süreci de en iyi şekilde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç