Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,16:51:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3181 0,21
EURO
35,1379 0,05
ALTIN
2.293,12 0,68
BİTCOİN
$70.964 1,06
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
23 Eylül 2017 - 13:32
23 Eylül 2017 - 13:324 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Başbakan talimat verdi, yine yetişmedi

Yılan hikayesine dönen Yeni Sakarya Atatürk Stadı inşaatı ile ilgili son olarak Başbakan Binali Yıldırım devreye girmiş Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı arayarak stadın 27 Eylül'e yetiştirilmesi talimatını vermişti. Yıldırım'ın bu talimatı da stat inşaatındaki eksiklerin giderilmesi için etkili olmadı. Özellikle zemin konusunda büyük eksikler bulunan statta yüklenici firmanın zemin bakımı konusunda yavaş davranması ve teknik olarak yetersiz kalması nedeni ile Sakaryaspor'un Gümüşhanespor

Başbakan talimat verdi, yine yetişmedi
Yön Bul Akademi


Konuyla ilgili olarak Sakaryaspor Yönetimi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “50+2 Yükseliş Yılı parolası ile başladığımız 2017-2018 sezonunun 4. karşılaşmasını da kendi sahamızda oynayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nın Gümüşhanespor maçına yetiştirilmesi yönündeki talimatlarına rağmen TFF tarafından 27 Eylül Çarşamba günü oynanacak olan Sakaryaspor-Gümüşhanespor karşılaşması için kriterlere uygun bir stat bildirmemiz için kulübümüze resmi yazı gönderilmiştir.
 Yapımına 2013 yılında başlanan Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nın ihale şartnamesinde belirtilen iş bitim tarihinin 2 yıl aşılmış olmasına rağmen bitirilememesi nedeni ile kulübümüzün TOKİ, Spor Genel Müdürlüğü, TFF ve stat inşaatının yüklenicisi, aynı zamanda Bayrampaşaspor kulübü resmi sponsoru da olan AHES İnşaat firması nezdinde yürüttüğümüz çabalar maalesef sonuçsuz kalmıştır. 
 2016 Yılında göreve geldiği günden beri stat inşaatı sürecini yakından takip eden yönetimimiz gerek görsel gerekse teknik yönden stattaki eksiklerin giderilmesi anlamında birçok defa girişimlerde bulunmuştur. 
 Son olarak 27 Mart Pazartesi günü Milletvekillerimiz, Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katılımı ile stat şantiyesinde gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında stat ile ilgili eksikleri ve taleplerimizi iletmiş ve kulüp olarak stadın mayıs ayı sonuna kadar yetişeceği sözünü almıştık. Toplantıdan sonra stat zeminin hibrit çim olması yönündeki resmi dilekçemizi de yine bu toplantının ardından yetkililere ilettik. Aradan geçen 6 aylık süreye rağmen stat inşaatı tamamlanmamakla birlikte halen teslim süresi ile ilgili resmi bir bilgi verilmemektedir.
 MADDİ VE MANEVİ KAYBIMIZ BÜYÜK…
 Stat inşaatının yeni sezona yetiştirilmemesi nedeni ile Sakaryaspor camiası olarak maddi ve manevi olarak zarar görmeye devam ediyoruz. Stat konusundaki belirsizliğin sürmesi takımımız, teknik heyetimiz, yönetim kurulumuz, basınımız ve de taraftarımız üzerinde olumsuz etki yaratmaktadır. Kendi sahamızda oynamamız gerekirken dışarıda oynadığımız her müsabakada 300 BİN TL’ye yakın stat gelirinden mahrum kalmakla birlikte kiraladığımız her stat için ortalama 50 BİN TL ekstra ödeme yapmak zorunda kalıyoruz. Tüm bu maddi kayıpların yanı sıra takımımız ve şehrin bütünleşmesini sağlayamıyor olmamız bizim en büyük kaybımızdır.
 Camia olarak çok zor günler geçiriyoruz. Yönetim kurulu olarak büyük çaba sarf etmemize rağmen sonuç alamıyoruz. Şehrin en büyük markası olan Sakaryaspor’umuzun başarısı ve geleceği için başta Milletvekillerimiz olmak üzere tüm idari ve mülki amirlerimizin sorunun en kısa sürede çözülmesi hususunda camia olarak desteklerini bekliyoruz.
 Tüm bu şartlara rağmen; birlik ve beraberlik içinde sorunlarımızı çözeceğimize, cefakar taraftarlarımızın da desteği ile bu süreçten de başarı ile çıkacağımıza ve yolun sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza olan inancımız tamdır.”
Yenihaber

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç