30 Nisan 2024|Salı,21:05:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.04.2024
DOLAR
32,3830 0,12
EURO
34,6213 0,52
ALTIN
2.389,57 1,87
BİTCOİN
$60.398 4,20
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
18 Nisan 2024 - 00:11
18 Nisan 2024 - 00:112 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Samet ve Nurcan canlı yayında yüzleşti; Stüdyo karıştı

Hasta olduğunu söyleyip sevgilisini dolandırdığı, sahte raporla SEAH'ta tedavi gördüğü, ilik nakli için çocuk yaptırdığı öne sürülen Samet Yılmaz, sevgilisi Nurcan ile canlı yayında yüzleşti. Esra Erol'un programında Nurcan, Samet Yılmaz'ın üzerine yürüdü. Programa bağlanan bir kişi, Samet Yılmaz'ın Serdivan'da esnafları dolandırdığını ileri sürdü.

Samet ve Nurcan canlı yayında yüzleşti; Stüdyo karıştı
Yön Bul Akademi


Sakarya'da yaşanan olayda nurcan Hanım, sevgilisi samet yılmaz'ın kendisini kanser teşhisiyle evlilik vaadiyle kandırdığını iddia etti.

İddialara göre, sahte raporla SEAH'ta aylarca kanser tedavisi gören samet yılmaz'ın ilik nakli için nurcan'dan çocuk yaptırdı. Sevgilisinin hasta olmadığını öğrenen nurcan ortada kaldı.

İddiaların ardından SEAH'daki doktorlar Yılmaz'ın sunduğu raporu araştırdığı ve sahte olduğunun tespit edildiği ileri sürüldü. 

Nurcan Hanım, yaşananları şu sözlerle anlattı: "Evliliğimiz boyunca Samet, bana kanser hastalığının tüm belirtilerini gösterdi. Ancak sonradan öğrendim ki, bu belirtiler sahteymiş. Mesela kemoterapiye gittiğini söylüyordu ama aslında hastaneye kahve içmeye gidiyormuş."

Samet Yılmaz ve nurcan bugünkü programda yüzleştiler.

Nurcan'ın hayatına girerken kanser olduğu yalanını itiraf eden samet yılmaz; "Kanser olduğumu söylemiştim. Kendisini kaybetmemek için söylemiştim" dedi.

Samet Yılmaz ile hastanede aynı odada kalan Ahmet isimli kişi canlı yayına bağlanarak; "

11 gün boyunca aynı odada kalmıştık. Babamın refakatçısıydım. Lavaboda serumları boşaltıyordu. 3 dakika sürmüyordu serumu. Kullanmıyordu" dedi.

Canlı yayına bağlanan Yılmaz'ın eşi de çok mağduriyet yaşadığını belirterek; "Banada devlet memuru olduğunu söyledi. Beni havalimanlarına götürdü. Ben inanmadım" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan başka bir kadın ise Yılmaz'ın Serdivan'da esnafları dolandırdığını iddia ederek; "

Serdivan'daki esnafı komple dolandırdı. 500 bin liraya yakın dolandırdı. Görümcem onları ödüyor. Kredi çektirmiş" ifadelerini kullandı.

Öte yandan canlı yayında nurcan, zaman zaman samet yılmaz'ın üzerine yürüdü. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç