26 Nisan 2024|Cuma,21:39:27
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4496 0,11
EURO
34,7604 0,60
ALTIN
2.440,12 0,16
BİTCOİN
$63.952 0,98
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Ekim 2017 - 07:51
07 Ekim 2017 - 07:514 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Vali Balkanlıoğlu Geyve'de incelemelerde bulundu

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Geyve’de muhtarlarla bir araya geldi.

Vali Balkanlıoğlu Geyve'de incelemelerde bulundu
Yön Bul Akademi


Vali İrfan Balkanlıoğlu, Geyveli vatandaşlar ve muhtarla ile bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta sonu iki gün süren Ayva Festivaline katılamayan Vali Balkanlıoğlu’na ilçenin meşhur ayvası ve üzümünden ikram edildi.

Sakarya valisi İrfan Balkanlıoğlu kaymakam ve belediye başkanını makamlarında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi’nde Vali Balkanlıoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya ilçe protokolü, ilçe kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyerek görevlerinde başarılar dileyen Vali Balkanlıoğlu, sorunlara yerinde çözüm bulunması için ilçeleri ziyaret ettiğini vurguladı.

Muhtarlardan gelen taleplerin anında değerlendirildiği toplantıda Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Karaçam ve Eşme Mahallelerine doğalgaz verilmesi için Toprak Kurulu’nun yapacağı ilk toplantıda meselenin görüşülmesi gerektiğini söyledi. Vali Balkanlıoğlu Tarım İl Müdürüne talimat vererek her iki dosyanın Salı günü yapılacak toplantıda değerlendirilmesini istedi.

Geyve Belediyesi sorumluluğunda olmamasına rağmen ova köylülerinin ürünlerinin sarsılmadan, ezilmeden pazara inmesi için arazi yollarına statik asfalt sözü veren Başkan Kaya ardından dağ köyü olarak anılan kırsal mahallelerde de benzer çalışmayı yapacağını açıkladı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, devletin kendilerine vermiş olduğu tüm imkânlarla Vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olduklarını belirtti. Halkın devletle kaynaşması ve kucaklaşması, devletten bir konuda talepte bulunulduğunda sığınacak ve çare olacak bir merci bulunması, o makamlarda da gayet liyakat sahibi, halkı kucaklayan, halkın değerlerine ters düşmeyen, her sorunu dikkatle dinleyen ve çözmek için çaba harcayan idarecilerin bulunmasının son derece önemli olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Bu nedenle biz de devamlı takip ve tarassut altındayız. Yani bizi buraya atayanlar bizi sorgusuz sualsiz göndermiyor, eski insanların kullandığı ve sorumsuz anlamına gelen layüsel vaziyette de değiliz, bizi buraya tayin edenler de bizi gözetliyor ve takip ediyor.
Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan Geyve ile ilgili birçok şey dinledik. Problemleri az çok tespit ettik ama sevindirici olan Geyve’de bir sürü problemin aşılmış olmasıdır. Altyapı, yol ve ulaşım anlamında birçok sorunun aşıldığı ve gittikçe daha iyiye doğru yol alan bir Geyve’nin müjdeli ve güzel haberlerini duydum. Emniyet ve Asayiş açısından son derece rahat ve huzurlu bir ilçe. Ayrıca var olan bu güzellikleri turizm açısından değerlendirerek huzur bulmak ve rahat, keyifli bir tatil geçirmek isteyenlere sunulacak birçok seçenekler olduğunu gördük. Türkiye’nin en lezzetli, en güzel meyveleri burada yetişiyor ve pazarlama sorunu olmaksızın insanlar bunları satıyor, yaylaları var, ayvası var" dedi


Toplantı sonunda vali İrfan Balkanlıoğlu ilçemiz merkezinde bulunan tarihi Elvanbey Zaviyesi ve Alifuatpaşa Mahallesinde bulunan II. Beyazıd köprüsünde incelemelerde bulundu.

Geyvemedya.com

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç