Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:07:21
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3169 0,20
EURO
35,0926 0,08
ALTIN
2.299,76 0,98
BİTCOİN
$71.475 2,21
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
10 Ekim 2017 - 15:02
10 Ekim 2017 - 15:022 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı’da ikinci etap doğalgaz çalışmaları başladı

Akyazı ilçesinde ikinci etap doğalgaz çalışmaları başladı. Seyfeler Mahallesinde dualarla başlayan ikinci etap doğalgaz çalışmalarının ardından Küçücek, Altındere ve Kuzuluk mahallelerinde devam edecek.

Akyazı’da ikinci etap doğalgaz çalışmaları başladı
Toprak Turizm


Seyfeler mahallesinde vurulan ilk kazma ile başlayan doğalgaz çalışmaları çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ederek bitirilmesi planlanıyor. Seyfeler Mahallesi Akyazı Sanayi girişinde gerçekleştirilen törene Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Belediye Meclis Üyeleri, AGDAŞ yetkilileri, İlçe Vaizi Yunus Altan, Seyfeler Mahalle Muhtarı Mehmet Aksaoy ve vatandaşlar katıldı.

Tören Akyazı İlçe Vaizi Yunus Altan’ın okuduğu kuranı kerimle başlandı. Yapılacak çalışmalarla ilgili Teknik bilgi için AGDAŞ Yetkilisi Yatırım Müdürü Selçuk Ergene, “Akyazı Belediye Başkanımız Hasan Akcan’ın katkıları ve girişimleri ile hızlanan çalışmalarımıza bugün resmen başlıyoruz. Yine Belediyemizle koordineli çalışarak bu önemli hizmeti ilçeye sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise, “2018 yılı içinde Seyfeler ve Küçücek akabinde 2019 yılları içinde ise Altındere ve Kuzuluk mahallelerimize bu çok önemli hizmet olan doğalgaz inşallah gelecektir. Bu uğurdaki çalışmalarımız meyvesini vermiştir. Bugün çok mutlu bir gündeyiz. Bizleri yalnız bırakmayan AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Belediye Meclis üyelerimiz, AGDAŞ yetkililerimiz ve İlçe Vaizi Yunus Altan beye teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın da kazasız - belasız tamamlanmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

İlçe Vaizi Yunus Altan’ın yaptırdığı dua sonrasında ilk kazma vurularak çalışmalar başlatılmış oldu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç