Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,04:32:18
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3684 0,16
EURO
34,9873 0,22
ALTIN
2.324,71 0,18
BİTCOİN
$70.852 2,18
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
11 Ekim 2017 - 18:14
11 Ekim 2017 - 18:142 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Muhtarlara Jandarma'dan 'silah' uyarısı

Akyazı ilçesinde görev yapan muhtarlar, bu ay Jandarma'da toplandı. Muhtarlar, düğün ve asker uğurlamalarında silah atılmaması hususunda bilinçlendirildi.

Muhtarlara Jandarma'dan 'silah' uyarısı
Yön Bul Akademi


Toplantıya, Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ilçe Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, ilçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, ilçe Milli Eğitim Müdürü, ilçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz, ilçe Tarım Müdürü Veysel Meydan, ilçe Spor Müdürü Adem Altun, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş ile tüm mahalle muhtarları katıldı. Jandarma bahçesinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda ağırlıklı konu silah kullanımının azaltılması için alınabilecek önlemlerdi. Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş yaptığı konuşmada, "Muhtarlar olarak bizler daha çok düğünlerde ve asker uğurlamalarında yapılan silah gösterilerinin olmaması için kendi açımızdan önlemler almaktayız. Bu konuya hassasiyetle yaklaşıyoruz" dedi.

Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu ise; “Biz de jandarma olarak çeşitli zamanlarda silah atma olayları ile ilgili gerekli tüm tedbirleri almaktayız. Ancak Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla birlikte koordineli çalışarak ilçe olarak daha güzel tedbirler alacağız" diye konuştu. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise konuşmasında, “Silah atılmasının olur olmaz yer ve zamanlarda atılmaması için belediye olarak halkın bilinçlendirilmesi için çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Afiş ile bilgilendirme ve uyarma, anonslar ve sosyal medya araçları ile halka bilgi verme adına çalışmalarımız devam ediyor. Ve daha genişleterek devam edeceğiz. Bunun yanında Uyuşturucu belasından da bahsetmek istiyorum. Yeni çıkan ve insanları adeta zombi haline getiren yeni bir sentetik uyuşturucu çıktı. Bizler bu konuda da önemli bir proje hazırlamaktayız. En kısa zamanda tüm kurumların da desteği ile bu çalışmayı başlatacağız. Bu konuda en önemli görevlerden biri de muhtarlarımıza düşmekte. Ve zaten muhtarlarımız bu konuda çok duyarlı kendilerine çok teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç