Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,09:50:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3680 0,16
EURO
34,9607 0,30
ALTIN
2.325,50 0,22
BİTCOİN
$70.447 0,18
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Ekim 2017 - 12:35
17 Ekim 2017 - 12:353 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

'Sıkılmadık el bırakmayacağız'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

'Sıkılmadık el bırakmayacağız'
MARMARA GÖZ


Başkanlık Makamında gerçekleştirilen buluşmada İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Toçoğlu, nazik ziyaretleri dolayısıyla AK Parti İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.

Büyük kolaylık ve konfor

Ziyarette konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Yeni yönetimimizle birlikte sizleri ziyaret edelim istedik. Teşkilat olarak 2019 seçimleri için çalışmalarımızı başlattık. Tam kadro sahadayız. Vatandaşlarımızdan da Büyükşehir Belediyemizin hayata geçirdiği yatırımlar ve yeni projelerle ilgili güzel yorumlar alıyoruz. Altyapı çalışmalarından da büyük memnuniyet duyuluyor. Tepekum-Kuyudibi arası yeni duble yol, stadyum bağlantı yolları ve şehir merkezinin farklı mahalle ve caddelerinde yapılan asfalt çalışmaları ulaşıma büyük kolaylık getirdi” dedi.

Ulaşımı yeni duble yollar

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Ulaşım, çevre, altyapı, spor, sosyal ve diğer başlıklarda önemli yatırımları hayata geçiriyoruz. Kısa süre öncede şehrimiz ulaşım geleceğini yakından ilgilendiren 12 yeni projeyi kamuoyuna sunduk. Bazı projelerimizde de epey mesafe katettik. Yeni duble yolları vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Tepekum-Kuyudibi arasına kazandıracağımız yeni duble yolun 3. etabı bitti. Diğer etaplarda çalışmalarımız devam ediyor. Stadyuma bağlantıyı sağlayan yeni bulvarı tamamladık. Erenler’de Yavuz Selim Caddesi’nde ise işlemlerimiz sürüyor. 32 Evler ile Hızırilyas Arıtma Tesisi arasına kazandıracağımzı şehrin 3. girişinde de çalışmalarımız sürüyor. Asfalt çalışmalarımız ise tüm hızıyla devam ediyor. Yeni duble yollar, arterler, çalışmalar şehrimize çok yakıştı. Şehir merkezi ve farklı mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Çok çalışmalıyız

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde tamamladı, “2019’da çok önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Hep birlikte sahada özverili bir şekilde çalışmalıyız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamalıyız. Adapazarı teşkilatımız daha önce birçok seçimi başarıyla tamamladı. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde 2019’u hem Sakarya hem de ülke olarak başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inancım tam. Bu vesileyle çalışmalarınızda sizlerin şahsında tüm teşkilat mensuplarımıza kolaylıklar diliyorum.”

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç