20 Nisan 2024|Cumartesi,07:58:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.083 2,69
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Ekim 2017 - 18:58
22 Ekim 2017 - 18:585 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Termal turizme katkı sağlayan proje

Termal turizme katkı sağlayan proje
Yön Bul Akademi


Taraklı Termal Projesi

Taraklı Termal Projesi, sağlık turizmine büyük katkı sağlayan bir projedir. Sakarya'nın şirin ilçesi Taraklı'ya kurulan termal tesis, sağlık haricinde çeşitli aktivitelerinden dolayı tatil amacıyla da tercih edilmektedir. Bölgenin en büyük termal projesi olan Taraklı termal'in, hem Taraklı ilçesine hem de ülke ekonomisine katkısı büyüktür. 

Şehrin boğucu havasından bir süreliğine uzaklaşarak dinlendirici bir tatil geçirmek isteyenler, aylar öncesinden arayışa girmektedir. Termal turizm, son günlerde deniz turizmine oranla daha çok tercih edilmektedir. Deniz kenarlarındaki kalabalık ve kasvet, tatilcileri sağlık turizmine yönlendirmiştir. İhtiyaçlar için, gereken planlamalar yapıldıktan sonra, en özel bölgeye ayrıntılı hizmet kapsamıyla kurulan Taraklı termal, her mevsim keyifli ve sakin bir tatil geçirmenin en önemli adresi olmuş konumdadır. Oldukça detaylı olan termal projesinde, her yaştan insanın tatilde ihtiyaç duyabileceği her ayrıntı düşünülmüştür. Tesis içerisinde, kişisel ihtiyaçları karşılamak için birçok işletme bulunmaktadır. Alışveriş merkezleri, kuaför ve cilt bakım merkezleri, doktor ve hemşire ünitesi ile sağlık bakanlığı denetiminde çalışan fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, Taraklı termal projesi hizmetlerinden sadece birkaçıdır. 

Tesisin tasarımı, geleneksel Osmanlı mimarisine uygun ihtişamdadır. Göz kamaştıran tasarım ve dış dekorasyonu haricinde, odaların dekorasyonu da ayrı güzelliktedir. Yaşam tarzı ve kişisel görüşlerin düşünülmesiyle mahremiyete saygı niteliğinde odaların güvenliği yüksektir. En son teknolojik gelişmeler kullanılarak, akıllı ev sistemleriyle donatılan odalar, misafirlerin tatilleri boyunca ev rahatlığında dinlenmesini sağlamaktadır. Özel yaşamdan sosyal yaşama ve iş yaşamına kadar tüm ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak hizmet kapsamı arttırılmıştır. Bay ve bayanlar için ayrı ayrı kapalı havuzların bulunduğu tesiste, çocuk havuzları ve keyif havuzları da bulunmaktadır. Tesisin en önemli hizmeti tabi ki şifalı suyudur. Çeşitli hastalıkların devası olacak nitelikte vitamin ve minerale sahip şifalı sudan, tatilciler ister ortak kullanım havuzlarında isterse kendi odalarında faydalanabilirler. 

Her yaştan kişinin keyifli zamanlar geçirmesi için tasarlanan özel oyun odaları, gıda, giyim veya kozmetik üzerine hizmet veren dükkanlar, müzik ve eğlence adına aranan herşey, Taraklı termal projesi kapsamında yer almaktadır.

Her hizmeti ile, bir tatilden beklenilenden daha avantajlı olan , konaklama sürecinde, misafirlerine beslenme açısından da, değişik lezzetlerin farkına varmasını sağlayacak bir hizmet sunmaktadır. Bölgede, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yetiştirilen doğal yiyeceklerden oluşan restaurantlar, tüm damak zevklerine hitap edecek çeşitliliktedir. 

Yoğun iş temposunu tatiline taşıyanların, çalışmalarını ve toplantılarını rahatlıkla yapabilmesi için tesiste, değişik amaçlara yönelik 14 tane kongre merkezi bulunmaktadır. 

Taraklı termal, sağlık ihtiyacı başta olmak üzere, tüm bireysel ihtiyaçların tek bir tatille giderilmesi için özel olarak tasarlanmış bir projedir. Küçük büyük, genç yaşlı ve bayan erkek herkes, Taraklı termal'de aradığı konforda bir tatil geçirebilir. Ailelerin büyüklüklerine göre tasarlanan 1+1, 2+1 veya dublex daireler, her ihtiyacın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünün bir göstergesidir. 

Taraklı Termal'in avantajları bunlarla sınırlı değildir. Yatırım için de avantaj sağlayan bir tesistir. Hatta, çoğu yatırımcının gözdesi olmuş durumdadır. Çünkü Taraklı ilçesi, konumu ve bazı özellikleri sayesinde dünya genelinde bilinen bir ilçedir. Büyük termal projesinin bu nedenle çeşitli dünya ülkelerinden misafiri çoktur. Bu da, tesisten devremülk alarak yatırım yapanların kazanç elde etmesini sağlamaktadır. Tesisin hizmet kalitesi oldukça yüksektir. Hatta gerek tatilci gerekse yatırımcı olsun tüm misafirlerine tesisi önceden gezdirme gibi bir imkan sağlamaktadır. İletişim bilgilerini kullanarak yetkililere ulaşıp randevu alan herkes, istediği zamanda tesisi gezme imkanına sahip olmaktadır. Üstelik, tesis çalışanları, verilen günde ve saatte kişiyi evinden alarak tesise götürmekte, çeşitli ikramlarla ve kaliteli misafirperverlik anlayışıyla ağırladıktan sonra tesis turuna çıkarmaktadır. 

Taraklı termal, hijyenik koşulların göz önünde tutulduğu bir tesistir. Misafir memnuniyeti ve sağlığına değer verilen hizmet politikasıyla, odalarda ve ortak kullanım alanlarında temizliğe oldukça dikkat edilmektedir. Zaten tesis, Turizm Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı denetimde faaliyet göstermektedir. 

Sessizliği, bol yeşili, temiz havası ve tarihi özellikleriyle bilinen Taraklı ilçesine kurulmuş olan , kapsamlı hizmeti nedeniyle, her mevsim yerli yabancı birçok misafiri ağırlamaktadır. Siz de, tesisimizde konforlu bir tatil geçirmek veya devremülklerimizden satın alarak kazançlı yatırımlar yapmak isterseniz, müşteri hizmetlerimizden bize ulaşarak randevu oluşturabilirsiniz. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç