20 Nisan 2024|Cumartesi,12:21:01
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.570 1,69
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
23 Ekim 2017 - 07:24
23 Ekim 2017 - 07:243 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Erenler Saadette kongre

Saadet Partisi Erenler İlçe Teşkilatı’nın dün gerçekleştirilen 5. Olağan Kongresi’nde tek liste ile seçime giren mevcut başkan Yaşar Günay, yeniden başkanlığa seçildi.

Erenler Saadette kongre
Yön Bul Akademi


Beyazgül Düğün Salonu’nda yapılan Saadet Partisi Erenler İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresine Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İsmet Aksoy, İl Başkanı Eyüp Yıldırım, partililer ve davetliler katıldı. Kongre, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından İstiklal Marşı okundu ve Başkan Yaşar Günay, “ 3 yıl önce teşkilatımız bu sorumluluğu bize verdi. Bizler de çalışmalarımızı partimiz için gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızı yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla gerçekleştireceğiz. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” dedi.

Günay‘ın ardından kürsüye çıkan İl Başkanı Eyüp Yıldırım ise, “ Türkiye’de üretim olmadan insanımızın yüzü gülmez. Yaşı erenler üretim ekonomisinin Türkiye’ye neler getirdiğini bizim iktidarımızda yaşadılar. Toplumdaki sosyal yapının önce ahlak demeden düzelmeyeceğini de vatandaşlarımız biliyor. Amerika’dan İsrail’den bize dost olmayacağını da herkes çok iyi biliyor. Biz teşkilatlar olarak bunları haykırıyoruz. Milletin görüşünü savunuyoruz. Bu düzen değişecek diyorsak hep beraber hareket etmeliyiz” dedi.

İslam ülkelerinin bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İsmet Aksoy, “ Bu sağlanırsa Orta Doğu’da akan kan da durur.  Bu ülkede bunu sağlayacak olan da sadece biziz başka kimse yapamaz. Geçmişte de yaptık şimdi de yaparız. Başkası yapamaz çünkü ciğerleri buna yetmez” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ ise, “Belediye başkanlarının istifaları isteniyor ancak neden olduğu belli değil. Bu adamlar suç işledilerse cezası başka yollarla verilmelidir. Bunların istifaları ile bu pislik temizlenmez. AK Parti’de metal yorgunluğu değil, mental yorgunluk, zihniyet yorgunluğu var. Zihniyet değişmeden hiçbir şey düzelmez. Bunları işleyişin yanlışlığını göstermek için dile getiriyoruz. Yapılan işlerin yanlışlığı açıktır. Ülkemizi getirdiği noktalar bellidir. Ya düzeleceğiz ya da daha kötü bir duruma gideceğiz” dedi.

Ağdağ, “ Önümüzdeki süreçte uyum yasaları kampanyası yürüteceğiz. Öncelikle yüzde 10 barajının kalkmasını istiyoruz. Artık istikrar problemi yoksa fikirlerin mecliste temsil edilmesi lazım. Baraja gerek yok. Her parti aldığı oy oranınca temsil edilmelidir. Baraj iradeyi sakatlayan bir şeydir. Yüreğiniz yetiyor ise kaldırın bakalım milli irade nasıl tecelli edecek” şeklinde konuştu. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç