Marmara Göz
05 Mayıs 2024|Pazar,00:24:03
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 05.05.2024
DOLAR
32,3374 0,07
EURO
34,8108 0,06
ALTIN
2.390,60 0,26
BİTCOİN
$63.994 2,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
25 Nisan 2024 - 16:16
25 Nisan 2024 - 16:162 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya'da haşere ve vektörlerle mücadele

Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan haşere, sinek ve zararlı vektörlerle olan mücadeleyi kaynağında yok etmeyi aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler tarafından şehrin genelinde gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları, yıl boyunca devam edecek.

Sakarya'da haşere ve vektörlerle mücadele
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir belediyesi, sıcakların artmasıyla birlikte oluşan haşere, sinek ve zararlı vektörlerle mücadeleyi aralıksız olarak sürdürüyor. Çevreye ve ürünlere zarar veren mikroorganizmalara karşı yürütülen ilaçlama çalışmaları, 16 ilçenin tamamında devam ediyor. Yıl boyunca devam edecek olan çalışmalarda 9 araç ve 28 kişiden oluşan ekip görev yapıyor.

Çalışmalar yıl boyunca devam edecek

Büyükşehir belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir belediyesi olarak, Sakarya genelinde haşere, sinek ve zararlı vektörlerle olan mücadelemizi tüm hızıyla sürdürmekteyiz. Sağlık Bakanlığı onaylı biyosidal ürünler kullanılarak gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarında, bina bodrumları, rögarlar, yağmur ızgaraları, kapalı kanallar, foseptik çukurları ve gübrelik gibi alanlar ilaçlanarak zarar oluşumu engellenmektedir. 16 ilçenin tamamında 9 ekip ve 28 görevli ile sürdürdüğümüz ilaçlama çalışmaları yıl boyunca devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

Kemirgenle de mücadele sürüyor

Açıklamada kemirgenlerle ilgili mücadelenin de devam ettiği vurgulanarak, “Ekiplerimiz ile birlikte zararlı mikroorganizmalara karşı verdiğimiz mücadeleyi, zararlı kemirgenler noktasında da sürdürmekteyiz. Su rögarları ve kanalizasyonlarda oluşabilecek kemirgenlere yönelik uygulamalarımız Sakarya genelinde, düzenli ve kontrollü olarak devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç