26 Nisan 2024|Cuma,23:04:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4826 0,01
EURO
34,7939 0,51
ALTIN
2.441,00 0,20
BİTCOİN
$63.807 1,41
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Ekim 2017 - 07:55
26 Ekim 2017 - 07:552 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

MHP'den raylı sistem açıklaması

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, “Sakarya nüfusu 100 bine ulaşan bir üniversite şehridir. Doğu batı aksında yapılacak olan hafif raylı sistem yapılacak en büyük hizmet olacaktır” dedi.

MHP'den raylı sistem açıklaması
MARMARA GÖZ


Adalet Sarayı’nın yeri ile ilgili açıklamalarda da bulunan Bülbül, “Vagon fabrikasının karşısında milli savunma bakanlığına ait 130 dönümlük alanın yeni yapılacak sarayın, vilayetin ve il emniyet müdürlüğünün buraya inşa edilmesini teklif ettik. Bunun gerçekleşmesi Sakaryalılar olarak bizleri memnun edecektir. Bu konuda şehrin yöneticilerinin desteğinin temin edilmesin büyük önem arz eder. Merkezde başka bir arazi yok bu durumda. Bu yapıları şehrin dışına taşınmaması gerekiyor. Şehrin dışına taşımak marifet değildir. 50 yıl çekeceğimiz çile ile kalırız” ifadelerini kullandı.

Bülbül, “ Sakarya bir büyükşehir olarak merkezinde hafif raylı sistemi hak etmektedir. Sakarya’da öğrenci nüfusu 100 bine ulaşan bir üniversite şehridir. Doğu batı aksında yapılacak olan hafif raylı sistem yapılacak en büyük hizmet olacaktır. Bu hizmet için çaba sarf edenler bizler alkışlayacağız. Bundan kaçınmak Sakarya’ya yapılacak bir iyilik değildir. Sakarya’nın 2019’u bekleyecek durumu yok. Biz derelerde boğuluyoruz. Trafik çok ciddi bir sorun oldu. Belediyenin bunu yapacak gücü de mevcuttur” dedi.

Milletvekili Zihni Açba ise, “MHP, iktidarın yapacağı icraat devletin zararına ise son ana kadar karşısında olacaktır. MHP bu yapısını en fazla 15 Temmuz sonrasında ortaya koymuştur. Kendi arkadaşlarımıza bile zaman zaman izah etmekte güçlük çektiğimiz yapımızı herkes kavrasın. Biz sadece devletin ve milletin yararına olan şeylere destek veririz” şeklinde konuştu.

Açba ayrıca FETÖ ihanet girişiminin siyasi ayağının mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini ifade ederek, “Geçmişe yönelik sıkıntılarımız var. Devlet kurum ve kuruluşlarında denetime gidilmelidir. İnşaat firmalarına verilen ihaleler var, bu suçu işleyenlerin yargı önüne getirilmesi lazım. FETÖ ile mücadelede gerekenler hala yapılmıyor” dedi. 

Kaynak; Sakarya Yenigün Gazetesi

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç