Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,22:39:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5494 0,11
EURO
34,8691 0,59
ALTIN
2.433,12 0,01
BİTCOİN
$66.494 0,30
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Ekim 2017 - 08:07
27 Ekim 2017 - 08:073 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

MTTB'den Cumhurbaşkanı çıktı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Milli Türk Talebe Birliği(MTTB)’nin ‘Çarşamba Buluşmaları’ adlı programına konuk oldu.

MTTB'den Cumhurbaşkanı çıktı
Toprak Turizm


MTTB İl Başkanlığında düzenlenen programda konuşmacı olan Öztürk, deneyim ve tecrübelerini gençlere aktardı. Programın açılış konuşmasını yapan Milli Türk Talebe Birliği Sakarya İl Başkanı Muhammed Talha İbil, “Çarşamba Buluşmaları adı altında gerçekleştirdiğimiz program ile alanında uzman kişileri gençlerimizle buluşturuyoruz. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile başlayan programlarımız üçüncü haftasında tüm hızıyla sürüyor. Teşkilatımızın kuruluşundan itibaren desteklerini esirgemeyen ve bugün de bizleri kırmayarak programımıza konuk olan Erenler Belediye Başkanımız Sayın Cavit Öztürk’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Gençlerle bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Cavit Öztürk ise “Ülkemizin geleceği olan sizler umut kaynağımızsınız. 15 Temmuz’a kadar bu ülke gençliğine demediğini bırakmayanlar, o karanlık gecede bir kez daha gördüler ki bizim gençlerimiz söz konusu vatan olduğunda gözünü karartıp ölüme yürüyebiliyor. AK Parti iktidarları olarak bizler gençlerimize her zaman güvendik. Sayın Cumhurbaşkanımız da sizlerin önünü açmak için her türlü girişimi yaptı ve yapmaya devam ediyor. 16 Nisan Referandumuyla birlikte yürürlüğe giren seçilme yaşının düşürülmesi de bunun en net örneğidir. Sizler yarının Türkiye’sini inşa edeceksiniz.” şeklinde konuştu.

Milli Türk Talebe Birliği’nin tarih sahnesinde önemli bir yere sahip olduğunu da belirten Başkan Öztürk “Türkiye’nin en karanlık dönemlerinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere MTTB’de yetişen gençler bugün ülkeyi yönetiyorlar. Yönetimi devraldığımızda hiçbir yerde sözü geçmeyen ülke halindeydik ancak bugün dünya devletlerinin bize karşı yaptığı uygulamalara misilleme yapacak güçteyiz. Bunu o dönemin MTTB gençliği sağladı. Ne mutlu sizlere ki bu davanın içinde yer alıyorsunuz. Geleceğin yöneticileri olarak bu bilinçle yetişeceğinize ve bayrağı daha ileriye taşıyacağınıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç