Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,14:49:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3259 0,23
EURO
35,0726 0,14
ALTIN
2.299,46 0,96
BİTCOİN
$70.556 0,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
30 Ekim 2017 - 11:29
30 Ekim 2017 - 11:292 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

İşte yeni meydan

Demokrasi Meydanı projesini paylaşan Başkan Toçoğlu, “STK’larımızdan, siyasilerimizden, vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Demokrasi Meydanı için yeni bir çalışma ortaya çıktı. Vatandaşlarımızın görüşlerini, ortaya çıkardığımız projeyle ilgili yorumlarını çok önemsiyoruz. Yeni Demokrasi Meydanımızı nasıl buldunuz?” dedi.

İşte yeni meydan
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda başlatılacak yenileme çalışmasının projesini sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Başkan Toçoğlu, “Demokrasi Meydanı’nı yeni bir fonksiyonla vatandaşlarımızın daha yoğun olarak kullanacağı şekilde yenileyeceğimizi açıklamıştık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde ortaya yeni bir proje çıktı” dedi.

Fikirler aldık

Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Demokrasi Meydanı’nın yenilenmesi konusunda bir çalışma başlattığımızı kamuoyuyla paylaşmıştık. İlk olarak anket çalışması yaparak vatandaşlarımıza ihtiyaç duyulan alanları sorduk. Talepleri ele aldık. STK temsilcilerimizle, siyasilerimizle ve toplumumuzun farklı kesimleriyle görüştük. Mimar ve mühendislerimizi dinledik. Çalışmalar neticesinde ortaya yeni bir proje çıkardık” dedi.

Görüşleri çok önemsiyoruz

Başkan Toçoğlu, “Yeni projemizle meydanın çevresiyle arasındaki kot farkını kaldırıyor, çevreyle uyumlu hale getiriyoruz. Aydınlatma, oturma alanları, kafe, sosyal alanlar, yeşil alanların yer aldığı özgün bir proje oldu. Şimdi ortaya çıkardığımız bu eseri sizlerle paylaşıyoruz. Büyükşehir olarak vatandaşlarımızın görüşlerini, ortaya çıkardığımız projeyle ilgili yorumlarını çok önemsiyoruz. Her zaman ifade ediyoruz; şehrimizi birlikte yönetiyor, şehrimizle ilgili kararları birlikte alıyoruz. Projemiz için sizlerin de fikirlerini merak ediyoruz. Yeni Demokrasi Meydanımızı nasıl buldunuz?” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç