18 Nisan 2024|Perşembe,18:48:36
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,5024 0,17
EURO
34,7526 0,09
ALTIN
2.490,42 1,14
BİTCOİN
$63.614 5,60
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
01 Kasım 2017 - 13:21
01 Kasım 2017 - 13:212 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

'Gelecek kuşağı yetiştirmeliyiz'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Başkan Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni görevini tebrik için Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret ettiler.

'Gelecek kuşağı yetiştirmeliyiz'
Yön Bul Akademi


Ziyarette MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun’un yanı sıra Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Gavasoğlu, Başkan Yardımcısı İsmail Filizfidanoğlu ve Eğitim Kültür Komisyonu Başkanı Yusuf Gökhan Erkan katıldı.

Her geçen gün bir sonraki kuşak değişimine bir adım daha yaklaştıklarını ve gelecek kuşağın önemli olduğu belirten Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Önümüzde büyüyen gelişen ve sağlam adımlarla ilerleyen bir Türkiye var. Ancak bu büyümenin ve gelişimin sürdürülebilmesi için atılan adımlarda bizi takip edecek, daha aktif bir rol üstlenebilecek gençlerimizin olması şart. Bu açıdan geleceğimiz olan gençlerimizi bu yol üzerinde eğitmek ve yetiştirmekte bizim görevimiz. Daha güzel işlerin ortaya çıkması ve daha istikrarlı bir Türkiye istiyorsak genç potansiyelimizi en iyi şekilde değerlendirmemiz gerek. Eğer bunu başarabilirsek bizden sonra gelecek nesillere de daha bilinçli ve daha duyarlı bir yapılanma bırakmış oluruz.” Dedi.

Yapılan etkinliklerde ve düzenlenen programlarda gençlere de hitap ettiklerini söyleyen MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, “Malumunuz olduğu üzere MÜSİAD olarak gençlik yapılanmasına sahip olan bir kuruluşuz. Genç MÜSİAD gerek yurt içerisinde gerekse yurt dışarısında yaptığı etkinliklerle beraber gelecek neslimize MÜSİAD ruhunu kazandırıyor. Bu bağlam da en son gerçekleştirdiğimiz ‘Okudukça Öğrenen, Gençleriyle Güçlenen Türkiye’ adlı programımızda yaklaşık 500 lise öğrencimize program düzenledik ve çok güzel geri dönüşler aldık. Yine aynı program dâhilinde Sakarya Üniversitesinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize 5.000 üniversite öğrencimiz katıldı.” Şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak MÜSİAD yönetimine teşekkür etti. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç