20 Nisan 2024|Cumartesi,13:36:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.584 1,61
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Kasım 2017 - 12:43
02 Kasım 2017 - 12:432 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Türkiye'nin otomobiline Sakarya hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yerli otomobili üretecek 'babayiğitler'i açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenen törenle Ortak Girişim Grubu’nda yer alan kuruluşların isimlerini duyurdu. Yerli otomobil projesini beş firma üstlendi.

Türkiye'nin otomobiline Sakarya hazır
Yön Bul Akademi


 Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Türkiye’nin Otomobili Projesi Ortak Girişim Grubu İşbirliği Protokolü İmza Töreni" düzenlendi.

Yerli otomobili üretecek firmalar: Anadolu Grubu, BMC, Kıraça Holding, Turkcell Grubu ve Zorlu Holding oldu.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yerli Otomobil’in üretimi için önemli bir gelişme olduğunu belirterek, “Sakarya'mız milli üretim ve savunma sanayi üretimlerine ev sahibi olan, ihracatını özellikle otomotiv sektöründe ciddi biçimde artıran bir şehirdir. Sakaryamız Türkiye'nin otomobiline her anlamda hazır bir şehirdir. Sakaryamızın lojistik başta olmak üzere otomotiv sektöründeki avantajları, nitelikli istihdamı ve sıfır hatalı kaliteli üretimi yerli otomobil üretimindeki iddiamızı göstermektedir. Sn. Cumhurbaşkanımızın iradeleri ve Ortak Girişim Grubunun başarısı ile yerli otonun, en doğru adres Sakarya'mızda üretileceğine inanıyorum. Yerli oto için yerimiz, üretim için tecrübemiz ve önerilerimiz hazır, dosyalarımızı teslim ettik. Hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın. Türkiye'nin otomobilinin üretimini Sakaryamıza kazandırmak için büyük bir heyecanla, azimle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç