20 Nisan 2024|Cumartesi,13:34:57
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.568 1,76
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
03 Kasım 2017 - 12:42
03 Kasım 2017 - 12:423 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Mavi kapaklar umut oluyor

SEDAŞ’ın “Kapak Olsun” kampanyası ile tüm SEDAŞ çalışanlarının destek olduğu ve paydaşlarının da dahil olduğu süreç için Omirilik Felçlileri Derneğinden teşekkür geldi.

Mavi kapaklar umut oluyor
MARMARA GÖZ


(TOFD) Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile işbirliği yaparak “Kapak Olsun” sloganıyla SEDAŞ Gönüllüleri tarafından başlatılan plastik kapak toplama kampanyası kapsamında ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye ve oturma yara minderleri dağıtıldı.

SEDAŞ Gönüllüleri ve paydaşlarının işbirliği sonucu sürdürülen kampanyaya  Omirilik Felçlileri Derneğinden teşekkür geldi. TOFD yöneticilerinin düzenlediği organizasyonda ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyeler teslim edilirken, TOFD’un gönüllü çalışmalarını  destekleyen  kurum ve kişilere de ayrı ayrı ödülleri verildi.  

İstanbul’da bulunan TOFD genel merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Müdürü Sevda Kılıç, plastik kapak toplama kampanyasının sosyal projeler içerisinde yoğun ilgi gördüğünü belirterek “Plastik kapak toplama kampanyası Türkiye'deki en iyi sosyal sorumluluk projelerinden biridir. Atık olarak çöpe gidecek olan plastik kapaklar yeniden değerlendiriliyor ve çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Çevre bilincine, sürdürülebilirliğe katkı sağlarken, bu atıkların hayati derecede önem arz eden malzemelere dönüştürülmesine katkı sağlıyor, gönüllü çalışmalarla bu malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Destek veren tüm kurum ve kişilere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Plastik kapak toplama kampanyası ile TOFD tarafından 10 adet tekerlekli sandalye ve 50 adet minder satın alınarak Türkiye'deki ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıldığını belirten TOFD Genel Müdürü Sevda Kılıç, tören sonrasında “Kapak Olsun” kampanyasına ilgi göstererek yoğun destek veren kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür sertifikalarını verdi.

SEDAŞ adına teşekkür belgesini alan SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, TOFD ile SEDAŞ Gönüllüleri ve paydaşlarının işbirliğinin hızla büyüyerek devam ettiğini, plastik kapak toplama süreçlerinde “bir kapak, bir kapak daha” sloganıyla ve anlayışıyla projenin yürütüldüğünü belirterek, şirketimiz bünyesinde başlatılan bu kampanyanın iyiliğe dönüşmesinden büyük mutluluk duyduk.” Dedi. Duygulu anların yaşandığı törende ihtiyaç sahibi ailelere 10 adet tekerlekli sandalye ve 50 adet minder hediye edildi.   

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç