26 Nisan 2024|Cuma,23:54:02
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4445 0,13
EURO
34,7285 0,70
ALTIN
2.440,04 0,16
BİTCOİN
$63.909 1,34
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
06 Kasım 2017 - 07:27
06 Kasım 2017 - 07:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Babayiğitlere Ferizli'den davet

Yerli otomobil üretimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 5 babayiğidin ismini açıklaması üzerine şimdide gözler heyecanla kurulacağı yere çevrildi.

Babayiğitlere Ferizli'den davet
Toprak Turizm


Başkan Soğuk, Marmara Bölgesi’nin en büyük OSB alanı olarak tasarlanan, Ferizli’nin Doğanca-Seyifler arasında ki 8 bin dönüm arazi üzerine yapılması planlanan MEGA OSBalanını işaret ederek,Ferizli’ye bölgemizin en büyük otomotiv ihtisas OSB’sini kuruyoruz. Kurulacak yeni OSB alanı içerisinde yerli otomobil içinde hazırlıklarımızı yaptık. Yerli otoya talibiz. Bu konudaisteğimiz ve arzumuz had safhada, dedi.

Kurulacak bölgeyiheyecanla beklediklerini ifade eden Başkan Soğuk, "Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın ismini açıkladığı Anadolu Isuzu, BMC, Karsan, Turkcell ve Zorlu ortak girişimiyle üretilecek Türkiye’mizin otomobili bu 5 firmamıza ve ülkemize hayırlı olsun. Son zamanlarda yıldızı hızla parlayan Ferizli ilçemiz konum olarak ve kuracağımız yeni MEGA OSB alanı ile Türkiye’mizin otomobili içinson derece uygun. Karasu limanı, 3. Otoyol güzergâhı, çevre yolu, sağlam zemini, alt yapısı ve ulaşım imkânı ile yerli oto üretimine talibiz. Birde yerli otomotiv konusunda en büyük avantajımız İstanbul ve Ankara gibi merkezlere çok yakın olmamız. Gerek Türkiye’ye dağıtım konusunda ve gerekse ulaşım konusunda sorunsuz bir ilçeyiz. İstanbul ve Ankara gibi merkezlere çok yakın olmamız artı avantaj.İmkânların geniş olması nedeniyle otomotiv yan sektöründen birçok firma yeni OSB alanımızdan yerayırttı. Daha önce babayiğitlerimizi ilçemize davet eden bir demeç yayınlamıştık. Şimdi bu davetimizi bu 5 babayiğidimiz için yineliyoruz ve ilçemize davet ediyoruz. 8 bin dönümlük Yeni OSB alanımız içerisinde Türkiye’mizin otomobili için yer hazır. Kendilerini ilçemizde ağırlamaktan büyük gurur duyarız.Herkesin desteklerini bekliyoruz. Yerli oto üretimi Ferizli’mize de, Sakarya’mıza da yakışır" dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç