Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:32:29
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3223 0,22
EURO
35,1040 0,05
ALTIN
2.300,66 1,01
BİTCOİN
$71.062 2,62
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
08 Kasım 2017 - 15:24
08 Kasım 2017 - 15:243 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Başkandan öğrencilere tüyolar

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci yurdunun düzenlediği Kariyer Günleri’nin konuğu olan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Ders, Spor ve Okuma” bunlardan asla taviz vermeyeceksiniz” dedi.

Başkandan öğrencilere tüyolar
Toprak Turizm


Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kendisinin de bir dönem öğrencisi olduğu Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci yurdunun düzenlediği “Kariyer Günleri”nin konuğu oldu. Programa başlamadan önce öğrencilerin sorularını alan Başkan Dişli, sorulan soruları yanıtladı. Öğrencilerden soru sormaya çekinmemelerini isteyen Başkan Dişli, “Çünkü sorduğunuz sorular size her zaman artı kazandıracak. Sorarak öğreneceksiniz.”dedi.

35 yıl önce kendisinin de onlar gibi bu sıralarda olduğunu ifade eden Başkan Dişli, “Buralar tam okuma yerleri. İlerde bu günleri özlemle anacaksınız. Buradaki zamanınızı sıfır kayıpla geçirin. Kıymetini bilin. Kitap okuyun çok fazla okuyun. Ama internetten değil, kitabın kokusunu alarak okuyun. Bu fırsatlar bir daha elinize geçmeyecek. Bir daha bu kadar okumaya fırsatınız olmayabilir.”dedi. Dişli, eskide olan imkânsızlıklardan görsellerle sunum yaparak, şimdi her türlü imkan bulunurken bunun kıymetini bilerek iyi değerlendirmelerini istedi.

Hayatın geçmiş kadar kolay olmadığına dikkat çeken Başkan Dişli, “Dünyada Müslümanlar üzerine oynanan oyunları hepimiz görüyoruz. Bu nedenle siz öyle güzel şeyler başarmalısınız ki, yaptıklarınız da sizden sonra gelecek nesle örnek olmalı. Dünyaya karşı hep bir adım önde olmalısınız. Bu nedenle Ders, Spor ve Okuma bunlardan asla taviz vermeyeceksiniz.  Biz her türlü imkanı gençlere vermeye hazırız.”diye konuştu. Başkan Dişli sunumunda Dünya Güreş Şampiyonu Metehan Başer’in şampiyon olduğu videoyu izleterek, “Sizin de hangi dalda olursa olsun böyle güzel başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Hedefleriniz büyük olmalı. Kaybetmeyi aklınızdan hiç geçirmeyin” dedi. 

Kariyer günleri programına İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Alican Akdoğan ve Osman Terzi, İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Bulut ve okul öğretmenleri katıldı. Program sonunda konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Bulut, “ Okulumuzda başlattığımız Kariyer Günleri etkinliğimize bizden biriyle başlamak istedik. Çünkü bizi en iyi tanıyan, anlayan Başkanımız olur diye düşündük. Başkanımız tek kelimeyle iyi bir İmam Hatiplidir. Kendisinden okul olarak bu güne kadar ‘Hayır’ kelimesini hiç duymadık. Bu da okulumuza olan sevgisinden ve saygısından kaynaklanıyor. Bu nedenle tüm okulum adına başkanımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü Bulut, Başkan Dişli’ye 1974 yılında eğitim gördüğü ve içinde kendisinin de fotoğrafının da bulunduğu Sınıf Tanıtım Tablosunu hediye etti. Sürpriz karşısında şaşıran Dişli, alabileceği en anlamlı hediyeyi aldığını ifade ederek okul yönetimine teşekkür etti.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç