Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,16:22:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3175 0,21
EURO
35,1089 0,04
ALTIN
2.300,57 1,01
BİTCOİN
$70.636 0,90
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
09 Kasım 2017 - 07:15
09 Kasım 2017 - 07:154 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

'Dilin kemiği yok 500 derler'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Levent Bülbül , haftalık olağan basın toplantısını dün gerçekleştirdi.

'Dilin kemiği yok 500 derler'
Yön Bul Akademi


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Levent Bülbül , haftalık olağan basın toplantısını dün gerçekleştirdi. İl binasında düzenlenen basın toplantısına Bülbül’ün yanı sıra Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, Serdivan İlçe Başkanı Mükremin Turan, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal, il yönetim kurulu üyeleri, partililer ve basın mensupları katıldı.

Terörle mücadele sırasında şehit olan vatandaşlarımızı anarak sözlerine başlayan Bülbül, “Geçtiğimiz hafta Ankara’da bir benzin istasyonunda iki gazimize yapılan saldırıyı da lanetliyoruz. Bu insanlık müsveddelerinin yaptığı saldırı en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Bir daha kimseye cesaret vermeyecek cezalar verilmelidir. Gazilerimiz bizlerin göz bebeğidir” dedi.

 Enflasyonun beklentilerin üzerinde çıktığını ifade eden Bülbül, “ Ekonomideki gidişat vahimdir. Benzin 6 liralara yaklaştı. Ekonomide tozpembe bir tablo çizilmesi mümkün görünmemektedir. Vatandaşlarımızın emekleri boşa gitmektedir. Kazançları kayba dönüşmektedir. Özellikle son dönemde yapılan zamlar insanlarımızın belini bükmektedir. Ürettiğinin karşılığını alamayan vatandaş tüketirken muazzam yüksek fiyatlarla karşılaşmaktadır” şeklinde konuştu.

Liselere giriş sisteminde yapılan değişimi de değerlendiren Bülbül, “Türkiye ve Sakarya için hayırlara vesile olur inşallah diyoruz ancak bazı endişelerimiz var. Nitelikli liselere özel sınavla giriş yapılacakmış. Bunların dışında kalanlar niteliksiz mi oluyor? Talihsiz bir açıklamadır bu. Sınav sisteminden gençlerimizin kurtulması bizim de arzumuzdur. Ancak adrese dayalı sistem Türkiye’de doğuracağı neticeleri düşünmek gerekiyor. Emlak manipülasyonları ortaya çıkacaktır. Kontenjanların dolması durumunda inanları istemedikleri okullara mı yönlendireceksiniz?” dedi.

Ada treninin merkeze gelmesi gerektiğini savunduklarını ifade eden Bülbül, “Sakarya’da herkes trenin merkeze gelmesini isterken bunun bir türlü olamıyor olması anlaşılır gibi değildir. Biz trenin merkeze gelmesini istiyoruz, garın da başka maksatlarla kullanılmasına karşıyız. Sakarya mevcut iktidara bu kadar destek verirken, bu meselenin halledilemiyor olması Sakaryalıları üzmektedir. Sakaryalı çözüm bekliyor. Bir şehir 5 senede bu meseleyi nasıl çözemez? Hafif raylı sistem de aynı şekilde? Eğer kar gözetiliyorsa Adaray kar mı etti de çalıştırdınız açıklanmalıdır bu” ifadelerini kullandı.

Tarım arazilerinin üzerinde hesaplar yapıldığını belirten Levent Bülbül, “ Bunlara göz yummak Sakarya’ya en büyük kötülüktür. Tarım arazilerinin kimseye peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz” dedi. MHP’den yapılan istifaların sorulması üzerine ise Bülbül, “ Partimizden bir kısım istifalar olduğu belirtiliyor. Amacımız polemiğe girmek değil, kişiler bu partiye nasıl girdilerse öyle de ayrılabilirler. Bu hareket bir fikir hareketidir, Türk milliyetçiliğinin patentinin sahibi olan bu hareketten ayrılmak bu düşünce eksenini terk etmek olarak da algılanabilir” dedi.

Bülbül, “ Başbuğ’umuzun da bir değerlendirmesi var. Ülkücünün yeri MHP’dir. MHP kişilerle değil kutsal bir harekettir. Uğruna şehirler verilen bu harekete ölene kadar mensup olacağız. Ancak herkes kendi kararını verecektir. İnşallah pişman olmazlar. Rakamlar konuşuluyor ancak ilçe başkanlarımız aracılığı ile aldığımız bilgiler sonucunda söylenen sayılardan çok daha az istifa sayısı. Dilin kemiği yok isterse 500 kişi derler ancak bu bir yıpratma hareketidir. Yaprak dökümü var algısı oluşturmaya çalışıyorlar ancak başaramazlar. Kendimize güvenimiz tamdır. 40 kişinin istifa ettiği söylenen ilçede 4 kişi istifa etmiş. Adapazarı ilçesinden gelen rakam 9 kişi, Serdivan’da 12 kişi istifa etmiş” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç