20 Nisan 2024|Cumartesi,04:11:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.314 1,20
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
09 Kasım 2017 - 14:40
09 Kasım 2017 - 14:402 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Çocuklar bilinçleniyor

SASKİ tarafından Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen Bilinçli Su Kullanımı Eğitimi ile ilgili konuşan Okul Müdürü Rıdvan Badanka, “İlerleyen zamanlarda bugün sunulan eğitimin öğrencilerimizin suya yaklaşımlarına faydası büyük olacaktır” dedi.

Çocuklar bilinçleniyor
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından öğrencilerde suya yönelik bilinci artırmak için gerçekleştirilen Bilinçli Su Kullanımı Eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Fatih İmam Hatip Ortaokulu 5 ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik olarak seminer düzenlendi. Aldıkları eğitimin ardından ‘Su Müfettişi’ ilan edilen öğrencilerin hepsine SASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan eğitim seti hediye edildi.

Eğitim ile ilgili açıklamalarda bulunan Fatih İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Rıdvan Badanka, “Dünya üzerinde yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi susuzluk. Bu nedenden dolayı dünyanın çeşitli yerlerinde her an hayatını kaybeden, kirli su nedeniyle ciddi hastalıklara yakalanan insanlar oluyor. Öğrencilerimizin bu konuda bilinçlendirilmesi büyük önem arz ediyor. Suya yönelik tasarrufun dinimizde de önemli bir yeri var. Çocuklara verilen her doğru mesaj etki etmiyor gibi görünse de, onların belleklerine kazınıyor. İlerleyen zamanlarda bugün sunulan eğitimin onların suya yaklaşımlarına faydası büyük olacaktır” derken Fatih İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Merve Sarı, “Çok faydalı bir eğitimdi. Eğitim kapsamında izletilen animasyonlar çok öğretici ve ilgi çekiciydi. Öğrencilerimizin bu eğitim sayesinde suyu daha dikkatli kullanmaları gerektiğinin bilincine vardıklarını düşünüyorum. Bu eğitimlerde payı olan tüm SASKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç