SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,08:08:45
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3375 0,18
EURO
35,1809 0,01
ALTIN
2.245,46 0,09
BİTCOİN
$65.595 3,93
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
09 Kasım 2017 - 14:59
09 Kasım 2017 - 14:594 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

HOCA ŞAMPİYONLUK İÇİN "ÜMİT" VERDİ

Sakaryaspor bu hafta çok kritik bir 3 puan alarak zirve yarışındaki yerini korudu. Geçen hafta İzmir'de 3 puan bırakmasaydık şuan ligin lideri konumundaydık.

HOCA ŞAMPİYONLUK İÇİN
MARMARA GÖZ


O zaman belkide hatalardan dönülmeyecek Serdar formasına kavuşamayacaktı. Her şeyde bir hayır var derler ya sanırım gelecek için en hayırlısı böyleydi. Serdar'ın 11'e dönmesi ile oyunun dengesi değişti. Pas alış-verişi, kanatlara top dağılımı ve defans-hücum bloğu arasında çok önemli bir kilidi çözdü diyebiliriz. Çok koşan, her yerde rakibe basarak bir şekilde rahatsız eden bir oyuncu izledik. Şut denemesi Coşkun'a asist olunca Osman Hoca'ya bu forma benim mesajını da vermiş oldu. Oyunun geneline baktığımızda çok da iyi oynadığımız söylenemez. Ama pozisyon üretme anlamında başarılıydık. Orta saha bloğunda Serdar gerçekten çok iş yaptı. Verdiği mücadele Ferhat'ın durgun futbolunu bile kapattı. Ferhat gününde olsaydı çektiği şutlar kesin gol olurdu. Talha'da hücum anlamında çok iyi olmasa da defansif yönde rakibi kovalayan futbolu ile mücadele etmeye çalıştığını gösterdi. Fatih gününde değildi. Bunu gören Osman Hoca oyuna müdahale ederek ilk onu kenara aldı. Coşkun Yılmaz; tabiri caizse kral, yine golünü  attı. Girdiği pozisyonlarda daha başarılı olsa hat-trick yapma şansı dahi vardı. Beykan'a gelince önceki haftalarda izlediğimiz istekli, arzulu oyuncu yok gibiydi. Üzerine düşeni yapmaya çalıştı diyebiliriz. Zaten oyundan düşmeye başladığında yerini Ramazan Civelek'e bıraktı. Son dakilarada bize koşacak topu ileride tutacak bir adam gerekiyordu. Fakat Beykan'ın oyundan çıkarken göstermiş olduğu tepki hiç hoş değildi. Geçen hafta aynı tepki Murat Akın'dan da gelmişti. Herkes oynamak ister fakat hocanın kararına da saygı göstermek gerekir. Zira bu davranış hoca ya tepkiden çok takım arkadaşına saygısızlık olur. Defans bloğunda hoca ne kadar tercihini Ramazan'dan yana kullansa da Zafer'in oynaması gerektiğini düşünüyorum. Gerek defansif futbolu ve topu oyunu sokmada, Zafer'i daha başarılı buluyorum. Geçen yıl ki gol katkısını her fırsatta söylüyoruz fakat  bu sene oynamadığı için bu katkıyı göremiyoruz. Burak kendi oyununu oynuyor. Bence kendisini geliştime konusunda bir aşama kaydedemedi. Bazen yine eski konsantrasyon kayıplarını yaşayıp yüreğimizi ağzımıza getiriyor. Yasir tek kelimeyle mükkemmel. Sol kanat sanki onun evinin önü gibi. Gerek defansif anlamda gerek hücuma katkılarıyla çok ideal bir futbolcu. Tufan'a gelirsek yine üstüne düşeni yaptı. Tufan mı Fikret'mi dersek bu kadro ile bir Fikret'i de izlemek gerekir kanaatindeyim.

Genel olarak toparlamak gerekirse herkesin gördüğü gibi geniş, alternatifli bir oyuncu grubumuz var. Bunu en iyi şekilde kullanmak hocamızın görevi. Ama tek ricam kimseyi küstürmemesi. Belki çok zor bunu başarabilmek ama oyuncu psikolojisinden en iyi anlayan da teknik heyetimiz. Ben tüm oyuncuların en iyi şekilde kullanılması, hak edene hak ettiği formanın verilmesinden yanayım. Hâlâ Erçağ Evirgen'in bu takımda faydalı olabileceği düşüncesindeyim. Mahir yerine Batuhan'ın da takıma kazandırılması taraftarıyım. Önümüzde uzun bir maraton var. Çok kritik bir noktadayız. Bu süreçten şampiyon çıkmak için geçen sene olduğu gibi yine tek vücut olup, kenetlenmeliyiz. Devre arası yaklaşıyor. Bu kadrodan kesinlikle fire verilmemeli. Kesinlikle yeni bir oyuncu transfer edilmemeli. Sayın İsmail Gürses'in tabiri ile "Biz Bize Yeteriz!" denmeli...

Saygılarımla...

Tacettin Furuncuoğlu 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç