19 Nisan 2024|Cuma,09:15:34
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5969 0,38
EURO
34,7357 0,01
ALTIN
2.497,10 0,51
BİTCOİN
$61.926 1,31
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Kasım 2017 - 11:48
10 Kasım 2017 - 11:482 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SAÜ’lü öğrenciler yatırımları gezdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor. Bu kapsamda Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencileri, Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımları yerinde görme fırsatı buldu.

SAÜ’lü öğrenciler yatırımları gezdi
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından düzenlenen hizmet tanıtım gezileri devam ediyor. Vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarından gelen talepler üzerine gerçekleştirilen programlarda Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı, kültür, enerji ve çevre projeleri ziyaret ediliyor. Bu kapsamda son olarak Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü öğrencilerinden oluşan grup, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceleme fırsatı buldu. Öğrenciler gezileri kapsamında Hızırilyas Arıtma Tesisleri, Sakarya Sanat Galerisi, SAMEK, Ziya Taşkent Konser Salonu, Ofis Sanat Merkezi, Sosyal Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrenciler yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında görevlilerden bilgiler aldı.

Gezi ile ilgili düşüncelerini paylaşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Özer Köseoğlu, “Çok güzel ve memnuniyet verici bir gezi oldu. Derste anlattığımız konular teorikte kalıyordu. Yerinde görünce hizmetlerin ne kadar iyi olduğunu ve öğrencilerimiz bunları gözlemleme fırsatı elde etti. Sosyal, sanatsal, kültürel gibi farklı hizmetleri görüp bilgi edinmiş olduk. Bu açıdan çok verimli olduğunu söyleyebilirim. Derslerimize de çok katkısı olacaktır. Teşekkür ederiz” dedi.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç