Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,16:38:07
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3187 0,21
EURO
35,1270 0,02
ALTIN
2.299,82 0,98
BİTCOİN
$70.870 0,81
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
11 Kasım 2017 - 07:17
11 Kasım 2017 - 07:172 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başsavcı'ya uğurlama

Geçtiğimiz ay yayımlanan HSK kararnamesiyle ilimizden Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş onuruna veda yemeği düzenlendi.

Başsavcı'ya uğurlama
MARMARA GÖZ


Yemeğe Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu’nun yanı sıra; Garnizon ve Tugay Komutanı P. Alb. Mustafa Cüneyt Arıkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Vali Yardımcıları Erdoğan Ülker ve Bekir Dınkırcı, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, yargı mensupları ile davetliler katıldı.

Düzenlenen veda programının kendisini onurlandırdığını ve katılan herkese de çok teşekkür ettiğini belirten Başsavcı Memiş,  uzun süre görev yaptığı Sakarya ile bağının hiç kopmayacağını ve buradaki dostlukları hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Başsavcı Memiş ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, kendisinin de Hukuk Fakültesinden mezun olduğunu, bir meslektaş ve kamu görevlisi olarak böylesi vedalara alışık olduklarını belirterek, bu güzel ülkenin her yerinde görev yapmanın hepimiz için büyük bir onur olduğunu da söyledi.

Sakarya’ya verdiği hizmetlerden dolayı Başsavcı Memiş’e teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, yeni görev yerinin kendisine, eşine ve çocuklarına hayırlı, uğurlu olmasını Yüce Allah’tan dilediğini de sözlerine ekledi. Veda yemeğinin ardından Başsavcı Memiş, protokol heyeti ve davetlilerle vedalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç